27 Eylül 2023

Kilerde Kilitli Hayat Uğur Güngör Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Uğur Güngör
Çevirmen: Uğur Güngör

Kilerde Kilitli Hayat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Uğur Güngör olan ve Dorlion Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 127 sayfalık Kilerde Kilitli Hayat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kilerde Kilitli Hayat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kilerde Kilitli Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kilerde Kilitli Hayat Yazarı Kimdir ?

Kilerde Kilitli Hayat yazarı Uğur Güngör 'dır. Uğur Güngör yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kilerde Kilitli Hayat PDF indir oku

Kilerde Kilitli Hayat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dorlion Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 127 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kilerde Kilitli Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kilerde Kilitli Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Henüz on üç yaşındayken, annesinin ölümüyle birlikte, ilk defa ölümün soğuk yüzüyle tanışan Kemal'in, gençliğinin ilk yıllarına kadar ailesiyle yaşadığı olayların anlatıldığı bir öyküdür bu.

Annesinden yarım kalan, kendisinin ve kardeşlerinin dudaklarındaki yarım kalmış gülümsemelerini ve sevgi açlığını tekrar bulabilecek midir Kemal? Ya da ömrünün sonuna kadar ölümü, yalnızlığı ve sevgiyi sorgulayacak mıdır?

(Tanıtım Bülteninden)

Kilerde Kilitli Hayat TIKLA PDF İNDİR !Kilerde Kilitli Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kilerde Kilitli Hayat, Uğur Güngör

Yorum Gönder