27 Eylül 2023

Rehgüzar-ı Matbuatta Abdullah Zühdi Bey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,8 TL
Yazarı: Abdullah Zühdi Bey
Çevirmen: Abdullah Zühdi Bey

Rehgüzar-ı Matbuatta indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Abdullah Zühdi Bey olan ve Cümle yayınevinin yayınlamış olduğu, 208 sayfalık Rehgüzar-ı Matbuatta eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rehgüzar-ı Matbuatta ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rehgüzar-ı Matbuatta TIKLA PDF İNDİR !

Rehgüzar-ı Matbuatta Yazarı Kimdir ?

Rehgüzar-ı Matbuatta yazarı Abdullah Zühdi Bey 'dır. Abdullah Zühdi Bey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Rehgüzar-ı Matbuatta PDF indir oku

Rehgüzar-ı Matbuatta indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cümle yayınevi tarafından yayınlanan, 208 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rehgüzar-ı Matbuatta TIKLA PDF İNDİR !

Rehgüzar-ı Matbuatta TIKLA PDF İNDİR !

Rehgüzar-ı Matbuatta, 1884 ile 1899 tarihleri arasında yazılmış yirmi iki parçadan oluşmaktadır. İsmiyle bir "matbuat hatıraları" izlenimi veren bu eser, Osmanlı basınının önemli ve ilgi çekici bir mensubu olan Abdullah Zühdi (1869-1925) tarafından kaleme alınmış ve birkaç edebi türü bünyesinde harmanlamış bir görünüm arz etmektedir. Müellif, gazeteci sıfatıyla içinde bulunduğu toplumu gözlemlemiş ve bazen kendi yaşadıklarını, gördüklerini bazen de başkalarının yaşadıklarını, işin içine tahkiye unsurunu da katarak anlatmıştır.

Parçalar, aşk ve sefalet konuları etrafında döner. Bu eserdeki yazılara konu teşkil eden hayatlar, genellikle aynı çevrelerden alınmıştır. Çoğu parçada İstanbul'un kenar mahallelerinde yaşayan, orta halli ya da çok düşkün kesimin hayatı gözlerimizin önünde canlandırılmaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Rehgüzar-ı Matbuatta TIKLA PDF İNDİR !Rehgüzar-ı Matbuatta TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Rehgüzar-ı Matbuatta, Abdullah Zühdi Bey

Yorum Gönder