17 Haziran 2023

Elmalı Turta Zeynep Sahra Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,5 TL
Yazarı: Zeynep Sahra
Çevirmen: Zeynep Sahra

Elmalı Turta indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Sahra olan ve Ren Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Elmalı Turta eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Elmalı Turta ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Elmalı Turta TIKLA PDF İNDİR !

Elmalı Turta Yazarı Kimdir ?

Elmalı Turta yazarı Zeynep Sahra 'dır. Zeynep Sahra yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Elmalı Turta PDF indir oku

Elmalı Turta indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ren Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Elmalı Turta TIKLA PDF İNDİR !

Elmalı Turta TIKLA PDF İNDİR !

"Bu; kanatlarını arkasında bırakmış kelebeğin değişim hikâyesi." Sahra'yı Ahmet'ten uzaklaştıran Yasemin, Emir ile arasına giren Cennet, Mutlu Kelebek'e yaklaşmasını engelleyen şüpheleri varken, kalbinin sesini duyması pek de kolay olmaz. Değişmeyen tek şey boynundaki ayçöreği kolyesidir ama ona dokunduğunda hala aynı şeyleri hissettiğinden ise emin değildir.Özgür kalması için kelebek kanatlarını yakmalı mı, yoksa kaçmaya devam mı etmeli? Kanatlarının kaderini seçerken hesaba katmadığı şeyler, Sahra kadar okuyucu da şaşırtacak. Romeo ve Juliet alıntıları ile süslenen bu devam kitabı sizi soluksuz bırakacak... "İnsan, yarası yarasına denk geleni severmiş..."

(Tanıtım Bülteninden)

Elmalı Turta TIKLA PDF İNDİR !

08.06.2020

kitap

dünyanın en güzel kitabı

Elmalı Turta TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Elmalı Turta, Zeynep Sahra

Yorum Gönder