21 Aralık 2021

Kendine İyi Bak Arda Erel Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,2 TL
Yazarı: Arda Erel
Çevirmen: Arda Erel

Kendine İyi Bak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Arda Erel olan ve İnkılap Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kendine İyi Bak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kendine İyi Bak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kendine İyi Bak TIKLA PDF İNDİR !

Kendine İyi Bak Yazarı Kimdir ?

Kendine İyi Bak yazarı Arda Erel 'dır. Arda Erel yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kendine İyi Bak PDF indir oku

Kendine İyi Bak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İnkılap Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kendine İyi Bak TIKLA PDF İNDİR !

Kendine İyi Bak TIKLA PDF İNDİR !

Arka Kapak Yazısı (Tanıtım Bülteninden)

Bir şeyler yolunda gitmediğinde, sen kendi yolunda gitmiyorsun demektir.Hayat sana armağan edilmişken, sen o armağanı yaşayamıyorsun demektir.

Toplum, ailen, arkadaşların ya da sevgilin… Kendini birilerinin dediklerine göre şekillendirdikçe, kendinden uzaklaştığının farkında mısın?Benliğinden, isteklerinden, arzularından kopuyorsun. Başka bir sen yaratıyorlar, sen de "o" oluyorsun.Özüne in.Kendine koş.O zaman sen de düzelirsin, gittiğin yol da.

Kendine iyi bak…

Kendine İyi Bak TIKLA PDF İNDİR !

12.03.2019

Kendinize İyi Bakın

Adı gibi içeriği de kendimize ne kadar iyi baktığımızı göstermektedir. Mutlaka yaşadığımız olaylarla bağlantı kurabildiğimiz bir kitap. Büyük bir zevkle okuduğum kitaplar arasındadır. Tavsiye ederim.

Kendine İyi Bak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kendine İyi Bak, Arda Erel

Yorum Gönder