28 Aralık 2021

O Karanlıkta Biz Attila İlhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 27,3 TL
Yazarı: Attila İlhan
Çevirmen: Attila İlhan

O Karanlıkta Biz indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Attila İlhan olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık O Karanlıkta Biz eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. O Karanlıkta Biz ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
O Karanlıkta Biz TIKLA PDF İNDİR !

O Karanlıkta Biz Yazarı Kimdir ?

O Karanlıkta Biz yazarı Attila İlhan 'dır. Attila İlhan yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

O Karanlıkta Biz PDF indir oku

O Karanlıkta Biz indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
O Karanlıkta Biz TIKLA PDF İNDİR !

O Karanlıkta Biz TIKLA PDF İNDİR !
Attila İlhan'ın "Aynanın İçindekiler" dizisinin beşinci romanı O Karanlıkta Biz. 190'lı yıllar... II. Dünya Savaşı başlamış, savaşın dışında kalan bir ülke olmasına rağmen Türkiye'de de yoğun bir siyasi kargaşa ortamı oluşmuştur. İstanbul'da istihbarat servisleri cirit atmaktadır...

"O Karanlıkta Biz, kuruluşuyla sürükleyici casusluk romanlarına parmak ısırtacak bir roman yapısına sahip. Birbirinden ilgi çekici kişilikleri, merakı gitgide artıran olay örgüsü ile tam bir usta işi. 1940'lı yılların savaş İstanbul'u, bir şairin anlatımında çarpıcı görüntülerle canlanıyor..."
- Halit Refiğ-

"O Karanlıkta Biz Türk solunun gelmişini geçmişini irdeleme peşinde. Sol içindeki çekişmeler, başarısızlık, görüş ayrılıkları, parçalanmalar ve bölünmeler anlatılıyor ki, tek yanlı kitaplarda görülemeyecek kadar usta ve başarıyla gerçekten artistik bir biçimde, bir roman havası ve bütünlüğü içinde sergileniyor. Zevkle ve ilgiyle okunacak bir roman..."
- İlhami Soysal-



Sayfa Sayısı: 484

Baskı Yılı: 2003


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları O Karanlıkta Biz TIKLA PDF İNDİR !

13.01.2010

Roman

Atilla İlhan, hayatımızdaki çok sıradan imgeleri, oluşları, ruh hallerini bir araya getirerek bize rengarenk anlatılmış kapkaranlık bir ülke çizebilen bir yazar. Belgelerin eşliğinde takip ettiğimiz karakterler bize cevaplarını göremedikleri sorular soruyorlar. Bu kitabı okumak işte 40'lı yıllarda kaldığını sandığımız sorulara halen cevap bulamadığımızı bizlere gösteriyor. Birbirinden bağımsız bir şekilde okunabilecek olan Atilla İlhan Nehir roman serisi bu kitap ile tamamlanarak bu ülke insanları tarafınca hakkı verilmeli ve ucuz çok satar  formüllere koskocaman bir kanıt olarak gösterilmelidir.  

O Karanlıkta Biz TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, O Karanlıkta Biz, Attila İlhan

Yorum Gönder