18 Ocak 2023

Uykusuz Dünya Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 23,1 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Berker Basmacı

Uykusuz Dünya indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Zeplin Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uykusuz Dünya eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uykusuz Dünya ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uykusuz Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Uykusuz Dünya Yazarı Kimdir ?

Uykusuz Dünya yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Uykusuz Dünya PDF indir oku

Uykusuz Dünya indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Zeplin Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uykusuz Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Uykusuz Dünya TIKLA PDF İNDİR !

"Uykusuz Dünya", Stefan Zweig'ın 1909-1941 yılları arasında yazdığı denemelerden ve konuşmalardan oluşuyor. Okur, yazarın zamana karşı değişen tavırlarını, duyarlılıklarının kaynağını, kızgınlıklarını, hayal kırıklıklarını adım adım takip ediyor. "Şimdi en barışçıl insanlar bile çatışma rüyaları görüyor, uyku arasında taburlar taarruz ediyor ve düşüyor, top seslerinin yankısı kanı kaynatıyor" diyen Zweig, karanlık günlerin eşsiz bir tasvirini yapıyor.

Zweig, o hayranlık uyandırıcı gözlem kabiliyetiyle, dünyanın Birinci ve İkinci Dünya Savaşı'na giden süreçte yaşadığı bunalımlı dönemi o kendine has üslubuyla anlatıyor. Bir yazar ve duyarlı bir insan olarak tanıklık ettiği zamana karşı kayıtsız kalmıyor.

"Uykusuz Dünya"da, Stefan Zweig günden güne kara bulutlara teslim olan Avrupa'yı bilgece tasvir ediyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Uykusuz Dünya TIKLA PDF İNDİR !Uykusuz Dünya TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Uykusuz Dünya, Stefan Zweig

Yorum Gönder