27 Mayıs 2023

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda Alastair Humphreys Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,1 TL
Yazarı: Alastair Humphreys
Çevirmen: Handan Sağlanmak Arlı

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alastair Humphreys olan ve Beyaz Balina Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 128 sayfalık Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde yer almaktadır. Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda TIKLA PDF İNDİR !

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda Yazarı Kimdir ?

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda yazarı Alastair Humphreys 'dır. Alastair Humphreys yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Çocuk ve Gençlik kategorisinde olup, Roman/Öykü türündedir.

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda PDF indir oku

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Beyaz Balina Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 128 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda TIKLA PDF İNDİR !

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda TIKLA PDF İNDİR !

"Ben dünyayı bisikletle dolaşacağım!"

Her şey bir iddia ile başlar ve gece gündüz bir kâşif olup dünyayı dolaşma hayalleri kuran Tom onunla alay eden sınıf arkadaşlarına yanıldıklarını kanıtlamak için bisikletine atlayıp yollara düşer. Onu İngiltere'den Afrika'ya kadar uzanan zorlu ama bir o kadar da eğlenceli bir yolculuk beklemektedir.

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk, bir gün evinden çıkıp dört yıl boyunca bisikletiyle tüm dünyayı dolaşan ve bugün 21. yy'ın en büyük maceraperesti olarak tanınan Alastair Humphreys'den geleceğin gezginlerine ilham verecek bir macera kitabı.

(Tanıtım Bülteninden)

Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda TIKLA PDF İNDİR !Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Çocuk ve Gençlik
Tür; Roman/Öykü
Etiketler; Çocuk ve Gençlik, Gençlik 10+ Yaş, Roman/Öykü, Dünyayı Bisikletle Dolaşan Çocuk - Afrika Yolunda, Alastair Humphreys

Yorum Gönder