26 Kasım 2022

Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş Gürsel Dönmez Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,5 TL
Yazarı: Gürsel Dönmez
Çevirmen: Zafer Yılmaz

Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Gürsel Dönmez olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş TIKLA PDF İNDİR !

Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş Yazarı Kimdir ?

Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş yazarı Gürsel Dönmez 'dır. Gürsel Dönmez yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş PDF indir oku

Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş TIKLA PDF İNDİR !

Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitap yaşadığımız dünyaya itirazı olanlar için kaleme alındı. Bu kitap, okunması zor bir kitap. Yaşanan zaman ve dünyaya kafası bozuk olanlara zor şeyler anlatıyor. Kozmik, epistemik, paradigmatik ve irfanî konulara değiniyor. İnsanı, toplumu, devleti, dünyayı ve Türkiye'yi anlatıyor. Tarih felsefesi yapıyor. Okuyarak, düşünerek ve söyleyecek sözü olan herkesi dinleyerek derlenmiş notların sistemleştirilmiş hâli olan bu çalışmayı bir ömür devam ettirmeyi düşünüyorum. Önemli devlet ve siyâset adamları, yüksek bürokrasi, yetkin istihbaratçılar, seçkin yöneticiler, entelektüeller ve akademisyenler bu kitabı okumalı. Öğrenci kardeşlerim kitabı okurken belki çok zorlanacaklar ama yazılan her şey aslında onlar için yazılıyor. Bu kitap nitelikli bir okuyucu kesimine hitap ediyor. Bir tasarı/deneme şeklinde ortaya çıkan bu çalışmanın tamamı, meselesi olanlar için kaleme alınmış "kişiye özel" bir mektup olarak da değerlendirilebilir. Derin hâfıza sahiplerinde kozmik bir yankı uyandıracağını umuyorum.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 229

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Ötüken Neşriyat Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş TIKLA PDF İNDİR !Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kozmik Mesele-Devlet Metedolojisine Giriş, Gürsel Dönmez

Yorum Gönder