25 Kasım 2021

Uzun Hikaye Mustafa Kutlu Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Mustafa Kutlu
Çevirmen: Mustafa Kutlu

Uzun Hikaye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mustafa Kutlu olan ve Dergah Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uzun Hikaye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uzun Hikaye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uzun Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

Uzun Hikaye Yazarı Kimdir ?

Uzun Hikaye yazarı Mustafa Kutlu 'dır. Mustafa Kutlu yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Uzun Hikaye PDF indir oku

Uzun Hikaye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dergah Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uzun Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

Uzun Hikaye TIKLA PDF İNDİR !
Ben o zamanlar on altı yaşındaydım, lise birde. İnce uzun bir oğlan. Saçlarım kirpi gibi dik duruyor; ne yana, ne geriye taranmıyor, beni deli ediyordu.
Babam "İnatsın inat... İnatçı adamın saçı yatmaz. Dedene çekmişsin besbelli. Keşke annene benzeseydin" diyordu.
Keşke...

Annemin lepiska gibi yumuşacık, sarı saçları vardı. En çok o mavi gözlerini özlüyorum. "Benim oğlum okuyacak yüksek bir memur olacak" der, sonra da göz ucuyla babama bakardı. Sanki anlaşmışlar gibi babam da ona bakar, dudaklarında muzip bir gülümseme:
"Hıh... Biz okuduk bir şey olduk sanki" diye omuz silkerdi.



Sayfa Sayısı: 115

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Dergah Yayınları Uzun Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

23.11.2020

Kitap Sever

Sürükleyici tadı damağınızda kalacak bir eser, tren yolu kenarında geçmesi de ayrı güzel


27.10.2020

Hikaye sever

Çok kısa sürede okunan sürükleyici bir Mustafa kutlu klasiği tavsiye edilir . Çok kısa sürede elime ulaştı


23.03.2019

Huzurdan bir Köşe

Mustafa Kutlu'ya kaç zamandır başlamak istiyordum ve risk almamak adına onun en bilindik eseri olan Uzun Hikaye ile başlamanın doğru olacağını düşündüm. Doğru bir karar aldığımı kitabın son sayfasını okuyup kapağını kapattığımda anladım tabiki.•İncelemelere baktığımda 'onun dinlendirici dilinden' çokça bahsedildiğini gördüm. Kitapsever dostlarımız ne de haklıymış. Sizleri alıyor, huzurdan bir köşeye koyuyor ve hikayesini anlatıyor Kutlu.•Ne mi bulacaksınız peki? Öncelikle öyle güzel bir baba-oğul ilişkisine şahit olacaksınız ki.. Birbirini anlayan, birbirine her ama her şeyini anlatabilen iki güzel insan. Güçlü bir baba ve dersler alan, duygusal bir evlat. •Aynı zamanda bir aile dramı da karşılayacak sizleri eserde. Bizdeki tabiriyle 'kaçarak evlenen' bir çift ve onların izlerini kaybetme adına oradan oraya sürüklenişinin hikayesi var burada. Tabiki bu hikaye 'evlat' gözünden anlatılıyor.•Daha fazla ifade esrarı kaçırabilir. Buyurun.

Uzun Hikaye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Uzun Hikaye, Mustafa Kutlu

Yorum Gönder