18 Ocak 2023

Sana Hep Benden Söz Edecekler Şiir Sokaktadır Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 7,64 TL
Yazarı: Şiir Sokaktadır
Çevirmen: Şiir Sokaktadır

Sana Hep Benden Söz Edecekler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Şiir Sokaktadır olan ve Destek Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sana Hep Benden Söz Edecekler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sana Hep Benden Söz Edecekler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sana Hep Benden Söz Edecekler TIKLA PDF İNDİR !

Sana Hep Benden Söz Edecekler Yazarı Kimdir ?

Sana Hep Benden Söz Edecekler yazarı Şiir Sokaktadır 'dır. Şiir Sokaktadır yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Sana Hep Benden Söz Edecekler PDF indir oku

Sana Hep Benden Söz Edecekler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Destek Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sana Hep Benden Söz Edecekler TIKLA PDF İNDİR !

Sana Hep Benden Söz Edecekler TIKLA PDF İNDİR !

Her yara nasıl iz bırakıyorsa vücudumuzda, her aşk da böyle iz bırakıyor her birimizin kalbinde. Kimisi öyle derin açıyor ki o yarayı, kapanması yılları alıyor. Kimiyse dokunup çekiliyor sadece merak ettiği için. Biz o izleri saklamaya çalışırken başkası buluyor orayı. Tam burası diyor, işte tam buradan acıtmışlar senin canını. Sen ne kadar kapatmaya çalışsan da görüyorlar orayı. Boş verin görsünler, görsünler ki anlasınlar. İşte bizi biz yapan bu yaralar.



(Tanıtım Bülteninden)



Sana Hep Benden Söz Edecekler TIKLA PDF İNDİR !Sana Hep Benden Söz Edecekler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Sana Hep Benden Söz Edecekler, Şiir Sokaktadır

Yorum Gönder