18 Ocak 2023

Küçük Hanımın Şarkısı Ayşe Bade Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,37 TL
Yazarı: Ayşe Bade
Çevirmen: Ayşe Bade

Küçük Hanımın Şarkısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ayşe Bade olan ve Eton Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Küçük Hanımın Şarkısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Küçük Hanımın Şarkısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Küçük Hanımın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Hanımın Şarkısı Yazarı Kimdir ?

Küçük Hanımın Şarkısı yazarı Ayşe Bade 'dır. Ayşe Bade yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Günlük Anı türündedir.

Küçük Hanımın Şarkısı PDF indir oku

Küçük Hanımın Şarkısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Eton Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Küçük Hanımın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Küçük Hanımın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Bir anne çocuğuna pankreas olursa…

Bir yerlerde saklandık, belli ki saklanmak için sebeplerimiz çocukçaydı… Yoksa neden bir küçük hanım, gözleri kapalı halde gelip bizi sobelesin ki? Ne zoru vardı?

Gelecekle ilgili hedefleri olan, resim eğitimi almış genç bir anne, hiç ummadığı bir an'da bebeği ile ilgili ağır bir sorunla karşılaşır.

Tozpembe dünyasını tuvale dökmek, para kazanmak düşüncesi, o andan itibaren bir insan yaratma düşüncesiyle yer değiştirir.

Adanmış bir anne ve yedi aylık bir bebek…

Kitapta deneyimsiz anne ve babayla bebeğin karşılıklı birbirlerini eğitmeleri ve karşılaştıkları olgunun bir hastalık değil yaşam biçimi olduğu süreci hikâye edilmektedir.

Bu özel duruma karşı verilen mücadele, içinde yaşadıkları sosyal çevreyle dramatik bir hâl almaktadır.

Bu kitap, okuyucunun duygusal damarına basarken düşündürüyor ve içinde yaşadığımız topluma ayna tutuyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Küçük Hanımın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !Küçük Hanımın Şarkısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Türk Günlük Anı, Küçük Hanımın Şarkısı, Ayşe Bade

Yorum Gönder