21 Ocak 2023

Geriye Aşk Kalır Yalım Yılaydın Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 31,5 TL
Yazarı: Yalım Yılaydın
Çevirmen: Yalım Yılaydın

Geriye Aşk Kalır indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Yalım Yılaydın olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Geriye Aşk Kalır eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Geriye Aşk Kalır ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Geriye Aşk Kalır TIKLA PDF İNDİR !

Geriye Aşk Kalır Yazarı Kimdir ?

Geriye Aşk Kalır yazarı Yalım Yılaydın 'dır. Yalım Yılaydın yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Geriye Aşk Kalır PDF indir oku

Geriye Aşk Kalır indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Geriye Aşk Kalır TIKLA PDF İNDİR !

Geriye Aşk Kalır TIKLA PDF İNDİR !

Kuruyan bir gülün yeniden açımına düşler besteliyordum. Her gün onlarca yüzlerce kez kontrol ediyordum maillerimi. Bıkmıyordum, usanmıyordum. Kalemlerim ve düşlerim yorulsa bile gözlerim ve umudum yorulmamıştı. Tarifsiz bir bekleyişle her açtığımda maili, başkalarının e-postalarıyla dolu sayfalarda tek tek arıyordum onun bir tek cümlesini. Ama beyhude bir çabaymış benimki.

Kızdım bazen, bazen hak verdim…

Hüzün başköşeme gelip bağdaş kurmuştu. Unutmak için kendime söz vermiştim. Kaçmaya çalışıyordum maziden. Akşam erkenden uyumaya çalışıyor, gündüzleri en zor işleri yapmaya koyuluyordum. Yeni şiirler, dualar ezberliyordum. Ama yine de Elvan'ı çok merak ediyordum. Fala inanmasam bile gazetelerin günlük burç yorumlarına bakıyordum. Burç yorumlarında Elvan'ın burcunu okuyor, hayatına dair ipuçları çıkarıyordum.

Oralarda arıyordum Elvan'ı Balık tutmayı deniyor, spor yapıyordum. Durup dururken türküler şiirler söylüyordum. İnatçı hastalıklar misafir ediyordum bir de. Duyduğum bedensel acılarda derman arıyordum. Bedensel rahatsızlıklarımın boşluk duygularımın önüne geçerek özlemimi gölgelesin istiyordum.

(Tanıtım Bülteninden)

Geriye Aşk Kalır TIKLA PDF İNDİR !

25.12.2019

Muhteşem bir aşk romanı

Bence gerçek bir aşk hikayesi okurken harikulade duygular içine giriyor insan.Bir o kadar da sürükleyici bir aşk hikayesi.80 lerin pastahanelerinde yaşananlar gibi..

Geriye Aşk Kalır TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Geriye Aşk Kalır, Yalım Yılaydın

Yorum Gönder