21 Ocak 2023

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Kut Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var TIKLA PDF İNDİR !

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var Yazarı Kimdir ?

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var PDF indir oku

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kut Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var TIKLA PDF İNDİR !

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var TIKLA PDF İNDİR !

Bazen bir şarkı dinler ya da bir kitap okursunuz. Usulca yüreğinize dokunur geçer. Ve içinizde bir şeylerin acıdığını fark edersiniz. Sonra derinlerde bir yerde yüreğinize saplanmış ama çoktan unuttuğunuz cam kırıkları gelir aklınıza. Bir iç çekersiniz şöyle derinden. Belki de gitmeden önce söylemek isteyip de söyleyemediğiniz cümlelerin izleridir onlar. Çünkü herkesin gitmeden önce söyleyecek birkaç kelimesi vardır mutlaka...

(Tanıtım Bülteninden)

Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var TIKLA PDF İNDİR !Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Gitmeden Önce Söyleyeceklerim Var,

Yorum Gönder