21 Ocak 2023

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı Alev Uysal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,5 TL
Yazarı: Alev Uysal
Çevirmen: Alev Uysal

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Alev Uysal olan ve Siyasal Kitabevi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı TIKLA PDF İNDİR !

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı Yazarı Kimdir ?

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı yazarı Alev Uysal 'dır. Alev Uysal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı PDF indir oku

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Siyasal Kitabevi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı TIKLA PDF İNDİR !

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı TIKLA PDF İNDİR !

Çevremizde, dış görünümüne önem veren, yapmacık, ilgi görme arzusu içinde olan, dikkat çekmeye çalışan, kendilerini eleştirmeyen, ne pahasına olursa olsun kendini haklı çıkaran ve karşı tarafın duygularını hiçe sayan, aşırı özgüvenli, pişmanlık yaşamadan karşı tarafı değersizleştiren, sömüren ve kendisinden başka bir şeyi düşünmeyen kişileri görürüz. Bu kişilik bozukluklarına güç ve başarı da eklendiği zaman ortaya çıkan hubris sendromu kişilere sosyal hayatımızda, iş hayatımızda sıklıkla rastlamak mümkündür.

Hubris sendromuna yakalanmanın sebepleri nelerdir? Hubris sendromlu kişilerin özellikleri nelerdir? İletişim tarzları nasıldır? Çevresi üzerine etkileri nelerdir? Problem yaşamamak için çözüm önerileri nelerdir? Bu sendroma yakalanmamak için alınacak tedbirler nelerdir? gibi birçok sorunun cevabını elinizdeki kitapta bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı TIKLA PDF İNDİR !Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Hubris Sendromu-Liderlerin Gizli Hastalığı, Alev Uysal

Yorum Gönder