27 Kasım 2021

Kağıtlar Nilgün Marmara Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Nilgün Marmara
Çevirmen: Bülent Erkmen

Kağıtlar indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Nilgün Marmara olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kağıtlar eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kağıtlar ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kağıtlar TIKLA PDF İNDİR !

Kağıtlar Yazarı Kimdir ?

Kağıtlar yazarı Nilgün Marmara 'dır. Nilgün Marmara yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Kağıtlar PDF indir oku

Kağıtlar indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kağıtlar TIKLA PDF İNDİR !

Kağıtlar TIKLA PDF İNDİR !
Günlüklerinin Defterler adı altında eksiksiz yayımlanmasının ardından,
Nilgün Marmara'nın kaleminden çıkan her şeyin, sonunda bütünlüklü bir yayınla bir araya getirilmesi düşüncesiyle yayına hazırlanan Kağıtlar'ı okuyucuya sunuyoruz.

Kağıtlar, Marmara'nın defterlerine eşlik eden bir tomar kağıt arasından seçilmiş
fragmanlardan oluşuyor: Daktiloya Çekilmiş Şiirler'de yayımlanmış bazı şiirlerin ilk versiyonları ve daha önce hiçbir yerde yayımlanmamış poeme enprose'lar, şiirler, bağımsız dizeler, dost mektupları...

Defterler'in önsözünde söylendiği gibi, Kağıtlarda aslında hiç yayımlanmamış olmalıydı. Okuyucunun, Marmara'nın Defterler'iyle birlikte bu Kağıtlar'ı da gün gelip başkaları tarafından okunacağını hiç düşünmeden yazdığını unutmayacağını umuyoruz.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Everest Yayınları Kağıtlar TIKLA PDF İNDİR !

04.10.2020

n.marmara

şiir desen şiir değil,düz yazı desen düz yazı değil.buhranları olan insanlardan daha yüksek performans görmeye alışkın olduğum için beğenmedim marmara'nın şairliğini.

Kağıtlar TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Kağıtlar, Nilgün Marmara

Yorum Gönder