27 Kasım 2021

Tavanarası Ali Gür Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 36,38 TL
Yazarı: Ali Gür
Çevirmen: Ali Gür

Tavanarası indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Ali Gür olan ve Chiviyazıları Yayınevi yayınevinin yayınlamış olduğu, 680 sayfalık Tavanarası eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tavanarası ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tavanarası TIKLA PDF İNDİR !

Tavanarası Yazarı Kimdir ?

Tavanarası yazarı Ali Gür 'dır. Ali Gür yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Tavanarası PDF indir oku

Tavanarası indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Chiviyazıları Yayınevi yayınevi tarafından yayınlanan, 680 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tavanarası TIKLA PDF İNDİR !

Tavanarası TIKLA PDF İNDİR !

"Kişisel geçmişiniz, Ülkenizin tarihi, İnsanlığın hikâyesi…Kimlik arayan birey, aidiyet duygusu zayıf toplum veya geleceği belirsiz uygarlık… hepsi aynı varoluşsal yasaya tabidir. Hafıza denilen o tavanarasında özgürce dolaşamadığı sürece, anlamlı düşler kuramaz insan… çoğaltamaz kendini."
2016 Attila İlhan Roman Ödülü'nü kazanmış bir dönem romanı olan Tavanarası'nın yeni baskısını sizlerle paylaşıyoruz.II. Dünya Savaşı yıllarından 20. yüzyılın sonlarına uzanan yarım asırlık korkulu bir geçmişte Türkiye'nin varoluşsal sorunlarını ele alan roman,genç kuşaklara 'hafıza nakli' yapabilecek kadar kapsamlı ve güvenilir bir 'kaynak' kitap.

(Tanıtım Bülteninden)

Tavanarası TIKLA PDF İNDİR !Tavanarası TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Tavanarası, Ali Gür

Yorum Gönder