27 Kasım 2021

On Dakika Otuz Sekiz Saniye Elif Şafak Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 28,6 TL
Yazarı: Elif Şafak
Çevirmen: Elif Şafak

On Dakika Otuz Sekiz Saniye indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Elif Şafak olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 392 sayfalık On Dakika Otuz Sekiz Saniye eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. On Dakika Otuz Sekiz Saniye ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
On Dakika Otuz Sekiz Saniye TIKLA PDF İNDİR !

On Dakika Otuz Sekiz Saniye Yazarı Kimdir ?

On Dakika Otuz Sekiz Saniye yazarı Elif Şafak 'dır. Elif Şafak yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

On Dakika Otuz Sekiz Saniye PDF indir oku

On Dakika Otuz Sekiz Saniye indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 392 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
On Dakika Otuz Sekiz Saniye TIKLA PDF İNDİR !

On Dakika Otuz Sekiz Saniye TIKLA PDF İNDİR !

Adı Leyla'ydı. İstanbul'un en eski genelevlerini barındıran o meşum sokakta yer alan gülkurusu renkli evde bilinenadıyla Tekila Leyla. Öyle derdi ona arkadaşları, ahbapları ve müşterileri.Öyle derdi ona beş kadim dostu.Hiç istemezdi Leyla kendisinden geçmiş zaman diliminde söz edilmesini. Ama işte kalbi daha az evvel susmuş, soluk alış verişi ise hepten kesilmişti. Şehrin kenarlarında bir çöp kutusuna bırakılmıştı cansız bedeni.Gene de henüz durmamıştı beyni. Çalışıyordu hâlâ. Tastamam on dakikaotuz sekiz saniye boyunca…

(Tanıtım Bülteninden)

On Dakika Otuz Sekiz Saniye TIKLA PDF İNDİR !

23.09.2020

İnsanı İçine Çekiyor

Çok beğenerek okuduğum bir kitap oldu 10 dakika 38 saniye... Bakış açınızı değiştirmek ya da yeni bakış açıları kazanmak istiyorsanız okumalısınız.


30.07.2020

Gerçekten çok iyi

Elif Şafak'ın bütün kitaplarını okudum. Ama bunun kurgusu gerçekten şaşırtıcı derecede orijinal ve çok akıcı. Mükemmel bir kitap. Arkadaşlarıma da hediye aldım.


31.05.2020

tekila leyla 'da acı koklamiş tüm kadınlara

Mükemmel tanımı az.Elif Şafak, kaderin doğuştan kundak gibi sarıldığı kadının otorite töre karşısında çıkmazlığını aşkın Nâzım'ında dediği gibi bir devrim olduğunu yine İstanbul dekorunun kazancı yokuşunun canlı tasvirinde rüya gibi anlatmış. İyi ki varsın Elif ŞAFAK eline diline yüreğine sağlık.. Bu kitap ödülleri toplayacak ve her sayfası hak ediyor.

On Dakika Otuz Sekiz Saniye TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, On Dakika Otuz Sekiz Saniye, Elif Şafak

Yorum Gönder