7 Eylül 2023

Yeni Türk Edebiyatında Önsözler Emin Bebek Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 33,0 TL
Yazarı: Emin Bebek
Çevirmen: Emin Bebek

Yeni Türk Edebiyatında Önsözler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emin Bebek olan ve Akçağ Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Türk Edebiyatında Önsözler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeni Türk Edebiyatında Önsözler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Türk Edebiyatında Önsözler TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Türk Edebiyatında Önsözler Yazarı Kimdir ?

Yeni Türk Edebiyatında Önsözler yazarı Emin Bebek 'dır. Emin Bebek yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Yeni Türk Edebiyatında Önsözler PDF indir oku

Yeni Türk Edebiyatında Önsözler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Akçağ Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Türk Edebiyatında Önsözler TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Türk Edebiyatında Önsözler TIKLA PDF İNDİR !
Elinizdeki kitabın ilk amacı, edebiyat sanatı kapsamında "önsöz"ün salt bir anahtar metin olarak kalmayıp edebi bir form, bir düzlem boyutuna ulaşabildiği gerçeğini sergilemektir. Dolayısıyla, bu kitabı sadece edebiyatımızın belli bir döneminden alınmış metinlerin seçkisi olarak değerlendirmemek gerekir. Tabii ki önsözün Tanzimat edebiyatındaki özel konumu, örnek bağlamında, en karakteristik gereçlerini söz konusu dönemde buldu. Seçki, ikincil amaçlarından birini tam bu noktada belirginleştiriyor ve 20. yüzyılın önsöz varlığından çok daha zengin edebiyat anlayışı hakkında bilgi edinmek için de bir kaynak özelliği kazanıyor. Ayrıca bir önceki asrın edebi diline, yazım özelliklerine yönelik ilgilere de bir zemin hazırlıyor.
(Arka Kapak)



Sayfa Sayısı: 391

Baskı Yılı: 2008


Dili: Türkçe
Yayınevi: Akçağ Yayınları Yeni Türk Edebiyatında Önsözler TIKLA PDF İNDİR !Yeni Türk Edebiyatında Önsözler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Yeni Türk Edebiyatında Önsözler, Emin Bebek

Yorum Gönder