27 Eylül 2023

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil Sir Arthur Conan Doyle Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 30,1 TL
Yazarı: Sir Arthur Conan Doyle
Çevirmen: Atilla Atik

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Sir Arthur Conan Doyle olan ve Platanus Publishing yayınevinin yayınlamış olduğu, 161 sayfalık Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil Yazarı Kimdir ?

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil yazarı Sir Arthur Conan Doyle 'dır. Sir Arthur Conan Doyle yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Polisiye türündedir.

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil PDF indir oku

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Platanus Publishing yayınevi tarafından yayınlanan, 161 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil TIKLA PDF İNDİR !

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil TIKLA PDF İNDİR !

"Sherlock Holmes, kendisinden her zaman hanıme­fendi olarak bahsederdi. İrene Adler, Holmes için diğer kadınlardan farklıydı. Ona olan tüm hayranlığına rağ­men İrene Adler'e aşık olduğunu düşünmek çok saçma olur. Zira Holmes, kusursuz ve hayranlık uyandıracak bir zekaya sahip olsa da, kalbi bütün duygulara, özellikle de aşka kapalıydı. Dünyadaki en iyi gözlemcilerden biri olan Holmes, bana kalırsa asla sadık bir âşık olamazdı. Aşk, sevgi gibi duygulardan alaycı ve aşağılayıcı bir şe­kilde söz ederdi. Ona göre kadınlar, erkeklerin sırlarını örten örtüyü çekip alan varlıklardı. Onun gibi mantığı­nı kullanan bir insanın, hayatına aşkı sokması demek, zihnini allak bullak etmesi demekti. Ayrıca bu duygular meslek hayatında ulaşacağı sonuçları da bulandırabilir­di. Duygusallık ona her şeyden daha fazla zarar verirdi."

(Tanıtım Bülteninden)

Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil TIKLA PDF İNDİR !Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Polisiye
Etiketler; Edebiyat, Roman, Polisiye, Sherlock Holmes - Esrarengiz Katil, Sir Arthur Conan Doyle

Yorum Gönder