27 Eylül 2023

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp Hakan Yakıcı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 22,4 TL
Yazarı: Hakan Yakıcı
Çevirmen: Hakan Yakıcı

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Hakan Yakıcı olan ve Platanus Publishing yayınevinin yayınlamış olduğu, 101 sayfalık Gitti Kahve Gözlerini de Alıp eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Gitti Kahve Gözlerini de Alıp ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Gitti Kahve Gözlerini de Alıp TIKLA PDF İNDİR !

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp Yazarı Kimdir ?

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp yazarı Hakan Yakıcı 'dır. Hakan Yakıcı yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp PDF indir oku

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Platanus Publishing yayınevi tarafından yayınlanan, 101 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Gitti Kahve Gözlerini de Alıp TIKLA PDF İNDİR !

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp TIKLA PDF İNDİR !

Emrah, lavaboda işini bitirip balkona geri döndüğünde, Yunus'un yüzüne bakmadan ve hiçbir şey söylemeden yerine oturdu. Yunus, oturduğu sandalyenin üzerinde kasılmalar geçiriyor, midesine giren kramplardan dolayı fena halde canı yanıyordu. Artık neredeyse bir felçliye dönmüştü. Kendisini güç bela toparladı ve "Neden tertip?" diye sorabildi. Emrah, daha fazla dayanamayarak hıçkıra hıçkıra ağlamaya başladı. Bu sırada pantolonunun arka cebinden çıkardığı dörde katlanmış, üzerinde robot resim çizili A4 kağıdının katlarını açarak, Yunus'un önüne bıraktı. Robot resmin altında, ilimizde eylem yapması muhtemel, yasa dışı …… örgütü üyesi canlı bomba yazıyordu. Yunus resme bakıp iç geçirdi. Artık ölmek üzereydi ve fısıldar gibi sordu;

-Peki, neden zehirlemek yerine, polise bildirmedin?

-Sana işkence etmelerinden korktum, tertip.

(Tanıtım Bülteninden)

Gitti Kahve Gözlerini de Alıp TIKLA PDF İNDİR !Gitti Kahve Gözlerini de Alıp TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Gitti Kahve Gözlerini de Alıp, Hakan Yakıcı

Yorum Gönder