27 Eylül 2023

Vaadler - Yabancı 1.Kitap Filiz İnanan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 25,9 TL
Yazarı: Filiz İnanan
Çevirmen: Filiz İnanan

Vaadler - Yabancı 1.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Filiz İnanan olan ve Gece Kitaplığı yayınevinin yayınlamış olduğu, 244 sayfalık Vaadler - Yabancı 1.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Vaadler - Yabancı 1.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Vaadler - Yabancı 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Vaadler - Yabancı 1.Kitap Yazarı Kimdir ?

Vaadler - Yabancı 1.Kitap yazarı Filiz İnanan 'dır. Filiz İnanan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Vaadler - Yabancı 1.Kitap PDF indir oku

Vaadler - Yabancı 1.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Gece Kitaplığı yayınevi tarafından yayınlanan, 244 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Vaadler - Yabancı 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Vaadler - Yabancı 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Neyse ki insanoğlunun hafızası zayıftı. Tüm kehanetler söylendikleri zaman ilgi çeker, birkaç mevsim dönümüyle unutulur giderdi. Zamanın etkisi dışında, kralın ve saray ahalisinin kehanetleri önemsemeyen tavırları, unutmaları hızlandırıp hatırlamaları erteliyordu.

(Tanıtım Bülteninden)

Vaadler - Yabancı 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !Vaadler - Yabancı 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Vaadler - Yabancı 1.Kitap, Filiz İnanan

Yorum Gönder