23 Haziran 2023

Yüreğimdeki Ülkem Isabel Allende Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,57 TL
Yazarı: Isabel Allende
Çevirmen: Isabel Allende

Yüreğimdeki Ülkem indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Isabel Allende olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüreğimdeki Ülkem eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüreğimdeki Ülkem ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüreğimdeki Ülkem TIKLA PDF İNDİR !

Yüreğimdeki Ülkem Yazarı Kimdir ?

Yüreğimdeki Ülkem yazarı Isabel Allende 'dır. Isabel Allende yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Günlük Anı türündedir.

Yüreğimdeki Ülkem PDF indir oku

Yüreğimdeki Ülkem indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüreğimdeki Ülkem TIKLA PDF İNDİR !

Yüreğimdeki Ülkem TIKLA PDF İNDİR !
Şilili yazar Isabel Allende, bu anı kitabında okuru bir kez daha yüreğinin içine çekiyor. Hem romanlarının ilk tohumlarının nerelerde filizlendiğini, hem de yazarlık serüveninin nasıl başlayıp geliştiğini gösteriyor. Bunu yaparken yüreğinde düşsel bir ülke yaratmış olduğunu fark ediyor. Bu ülke, hem anayurdu olan Şili, hem değil. Bir anlamda Şili; çünkü kökleri orada, bütün romanlarına kaynaklık eden ailesi orada. Bir anlamda değil; çünkü bu kökler o kadar sık yerlerinden sökülmüşler, o geniş ve tuhaf ailenin bireyleri yazarın imgeleminde öylesine değişmişler ki, her biri sonuçta başka bir kişilik kazanmış. Şili'deki 1973 darbesinin ardından sürgüne giden, uzun yıllar Venezuela'da yaşamak zorunda kalan Isabel Allende, bu sürgün yaşamının ve hiçbir yere ait olamayışının, kendisini yazar yaptığını söylüyor. 'Hiçbir zaman hiçbir yere uyum sağlayamadım; ne aileme, ne sosyal sınıfıma, ne de dinime ait olabildim,' diyor. Bu sözlerin ardından, anayurduna yabancılaştığını vurgulasa da, anayurdunda yürütülen politikanın ve Şili'nin büyüsünün kendisine vurduğu damgayı hep üzerinde taşıyarak yazdığı çok açık.



Sayfa Sayısı: 194

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Yüreğimdeki Ülkem TIKLA PDF İNDİR !Yüreğimdeki Ülkem TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Günlük Anı
Etiketler; Edebiyat, Dünya Günlük Anı, Yüreğimdeki Ülkem, Isabel Allende

Yorum Gönder