23 Haziran 2023

Sırtlan Payı Attila İlhan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,7 TL
Yazarı: Attila İlhan
Çevirmen: Attila İlhan

Sırtlan Payı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Attila İlhan olan ve İş Bankası Kültür Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sırtlan Payı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sırtlan Payı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sırtlan Payı TIKLA PDF İNDİR !

Sırtlan Payı Yazarı Kimdir ?

Sırtlan Payı yazarı Attila İlhan 'dır. Attila İlhan yazdığı bu eserle Yunus Nadi Ödülleri almıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sırtlan Payı PDF indir oku

Sırtlan Payı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. İş Bankası Kültür Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sırtlan Payı TIKLA PDF İNDİR !

Sırtlan Payı TIKLA PDF İNDİR !
Atillâ İlhan, "Aynanın İçindekiler" dizisinin ikinci romanı olan Sırtlan Payı'nda, bir yandan 27 Mayıs darbesini izleyen siyasal panoramayı çiziyor, bir yandan da Balkan ve Birinci Dünya savaşları ile Kurtuluş Savaşı'ndan kesitler veriyor...

1960 Temmuzn'nda bir gece evinde enfarktüs geçiren emekli albay Ferid Bey, bu kriz gecesinden sonra, İmparatorluğun ve Milli Mücadele, Mütareke yıllarıyla yakın tarihimizin hesaplaşmasını yapar. Miralaya bakan kardiyolog Dr. Sevim Mertoğlu; Sevim'in yoksul ezik çocukluğundan gelme hınçlarını gizli tutkusuyla ödeyen eczacı İhsan; Miralay Ferid'in nazlı eşi Ruhsar; Miralayın kız kardeşi, erkek tabiatlı Hayrun; Hayrun Hanım'ın kızı ve Miralay dayısının sevgilisi Suat; Milli Mücadele yıllarında nMiralay gibi Teşkilat-ı Mahsusa'dan doktor Hayrullah; II. Abdülhamid'in "sabık Paris seferi"nin kızı Gülistan Satvet... şaşırtıcı ve tipik hayatlarıyla, romanın gerilimini artıran kişilerdir.



Sayfa Sayısı: 502

Baskı Yılı: 2004


Dili: Türkçe
Yayınevi: İş Bankası Kültür Yayınları Sırtlan Payı TIKLA PDF İNDİR !Sırtlan Payı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sırtlan Payı, Attila İlhan

Yorum Gönder