5 Haziran 2023

Yeşilçam Hafiyesi Kürşat Çetin Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 26,95 TL
Yazarı: Kürşat Çetin
Çevirmen: Kürşat Çetin

Yeşilçam Hafiyesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kürşat Çetin olan ve Yediveren Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 240 sayfalık Yeşilçam Hafiyesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeşilçam Hafiyesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeşilçam Hafiyesi TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilçam Hafiyesi Yazarı Kimdir ?

Yeşilçam Hafiyesi yazarı Kürşat Çetin 'dır. Kürşat Çetin yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yeşilçam Hafiyesi PDF indir oku

Yeşilçam Hafiyesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yediveren Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 240 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeşilçam Hafiyesi TIKLA PDF İNDİR !

Yeşilçam Hafiyesi TIKLA PDF İNDİR !

Ülkemizin en büyük kültürel miraslarından birisidir Yeşilçam Filmleri. Ortak paydada buluştuğumuz, ortak anılarımızı biriktirdiğimiz ve toplumsal yaralarımıza ortak çözümler aradığımız bir değerdir.

Yeşilçam hakkında yapmış olduğu araştırmalarıyla tanınan ve Nerede Çekildi (@nerdecekildi) konseptiyle büyük ilgi toplayan Sinema Araştırmacısı Kürşat Çetin, kendi koleksiyonunda bulunan ve Yeşilçam hakkında ilk kez duyacağınız birçok bilgiyi sizler için derledi. Kitapta neler mi var?

- Yeşilçam oyuncularının orijinal mektupları, sözleşmeleri, ücret makbuzları, iş davetiyeleri, filmlerde kullanılan paralar gibi birbirinden özel evrak ve belgeler
- Yeşilçam filmlerinin çekildiği mekanlar ve ilk kez duyacağınız ayrıntıları
- Yeşilçam oyuncularının akrabalıkları
- Yeşilçam filmlerinin seslendirme sanatçıları
- Cameo'lar ve aynı kıyafetle çekilen farklı filmler
- Yeşilçam'ın çocuk oyuncuları
Birbirinden farklı ve özel daha birçok konu ve belgelerle Yeşilçam Hafiyesi kitabı sizleri belgesel tadında bir zaman yolculuğuna davet ediyor…

(Tanıtım Bülteninden)

Yeşilçam Hafiyesi TIKLA PDF İNDİR !Yeşilçam Hafiyesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yeşilçam Hafiyesi, Kürşat Çetin

Yorum Gönder