5 Haziran 2023

Hayaletin Garip Huyları Stephen King Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,75 TL
Yazarı: Stephen King
Çevirmen: Stephen King

Hayaletin Garip Huyları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stephen King olan ve Altın Kitaplar yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Hayaletin Garip Huyları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Hayaletin Garip Huyları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Hayaletin Garip Huyları TIKLA PDF İNDİR !

Hayaletin Garip Huyları Yazarı Kimdir ?

Hayaletin Garip Huyları yazarı Stephen King 'dır. Stephen King yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Korku Gerilim türündedir.

Hayaletin Garip Huyları PDF indir oku

Hayaletin Garip Huyları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Altın Kitaplar yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Hayaletin Garip Huyları TIKLA PDF İNDİR !

Hayaletin Garip Huyları TIKLA PDF İNDİR !

Korkunun hüküm sürdüğü, uğursuz güçlerin ve ürkütücü yaratıkların varlığını sürdürdüğü, güzel her şeyin bir anda yok olabileceği o tuhaf ve harika durakta buluşalım.

İğrenç sıçanların yeni bir dünya kurduğu karanlıkların derinliklerinden, hayatla ölümü birbirinden ayıran baş döndürücü yüksekliklere… İnsanlığı yeryüzünden silmeye çalışan bir virüsten, uzayın sonsuzluğundan gelen korkunç bir tehdide… Bağımlılıktan kurtulmak için alışılmadık yollara başvuran bir adamdan, mide bulandırıcı bir dönüşüm geçiren yalnız bir alkoliğe… Tüylerinizi diken diken edecek yirmi müthiş öykü.

Hayaletin Garip Huyları King'in deli hayal gücünün nasıl da sınır tanımadığının bir kanıtı.

(Tanıtım Bülteninden)

Hayaletin Garip Huyları TIKLA PDF İNDİR !

26.04.2020

Çok iyi

Kitabın içinde 20 tane öykü bulunuyor. Vampirlerden, yükseklik korkusuna, kamyonlardan, sigara bırakanlara... Usta yine harika bir eser çıkarmış ortaya.

Hayaletin Garip Huyları TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Korku Gerilim
Etiketler; Edebiyat, Roman, Korku Gerilim, Hayaletin Garip Huyları, Stephen King

Yorum Gönder