23 Haziran 2023

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 William Golding Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 12,96 TL
Yazarı: William Golding
Çevirmen: Bülent Doğan

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı William Golding olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 TIKLA PDF İNDİR !

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 Yazarı Kimdir ?

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 yazarı William Golding 'dır. William Golding yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 PDF indir oku

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 TIKLA PDF İNDİR !

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 TIKLA PDF İNDİR !

Soğuk coğrafyaların insanlarını taşıyan gemi, tropik sularda boğucu sıcak, sis ve kıpırtısız denizle mücadele halindedir. Aynı sulara saplanıp kalmış bir başka gemi daha olduğu ortaya çıktığında ise sinirler gerilir. Diğer gemidekiler dost mudur, düşman mı? Fizik kuralları gereği büyük kütleler durgun suda birbirini çekmeye başlar. İki geminin yan yana gelmesi kaçınılmazdır.



William Golding'in "Deniz Üçleme"nin ikinci kitabı olan Yan Yana'da, kibirli Edmund Talbot'ın yelkenli bir yolcu gemisiyle çıktığı macera devam ediyor. Düşmanlığın, ölüm korkusunun, deliliğin ve aşkın sardığı gizemli ve sarsıcı bir deneyime davet...



(Tanıtım Bülteninden)

Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 TIKLA PDF İNDİR !Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Yan Yana-Deniz Üçlemesi:2, William Golding

Yorum Gönder