6 Haziran 2023

Sahte Aşık Shannon Stacey Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Shannon Stacey
Çevirmen: Nihal Akcan

Sahte Aşık indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Shannon Stacey olan ve Nemesis Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 312 sayfalık Sahte Aşık eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sahte Aşık ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sahte Aşık TIKLA PDF İNDİR !

Sahte Aşık Yazarı Kimdir ?

Sahte Aşık yazarı Shannon Stacey 'dır. Shannon Stacey yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Romantik türündedir.

Sahte Aşık PDF indir oku

Sahte Aşık indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Nemesis Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 312 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sahte Aşık TIKLA PDF İNDİR !

Sahte Aşık TIKLA PDF İNDİR !

Eski bir asker olan Sean Kowalski, hayatında yeni bir sayfa açmaya hazırdır. Ordudan ayrılıp evine geri dönen genç adamın, hayatının nasıl olabileceğine dair birkaç fikri vardır ancak en uçuk hayallerinde bile genç ve çaresiz bir kadının sahte nişanlısını oynamayı düşünmemiştir. Fakat bu zararsız oyun zamanla gerçeğe dönünce, Sean'ın tüm planları altüst olur ve hayattan ne istediğini sorgulamaya başlar.

Büyükannesini mutlu etmek için beyaz bir yalana başvuran Emma, üç gün içinde sahte bir nişanlı bulmak zorundadır.

Üstelik bu kişi bir ay boyunca onunla aynı evde yaşayacak, işlerinde ona yardım edecek ve büyükannesinin de kabul edeceği mükemmel nişanlı rolünün hakkını verebilecek biri olmalıdır.

Bu iş için en uygun kişi ise hayran olduğu Sean Kowalski'dir. Emma bir akşam onun kapısını çalıp sahte nişanlısı olmasını teklif eder ancak oynayacakları oyunun hayatlarını sonsuza dek değiştireceğinden habersizdir.

(Tanıtım Bülteninden)

Sahte Aşık TIKLA PDF İNDİR !Sahte Aşık TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Romantik
Etiketler; Edebiyat, Roman, Romantik, Sahte Aşık, Shannon Stacey

Yorum Gönder