6 Haziran 2023

Taksitle Ölüm Louis Ferdinand Celine Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 29,25 TL
Yazarı: Louis Ferdinand Celine
Çevirmen: Simla Ongan

Taksitle Ölüm indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Louis Ferdinand Celine olan ve Yapı Kredi Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Taksitle Ölüm eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Taksitle Ölüm ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Taksitle Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Taksitle Ölüm Yazarı Kimdir ?

Taksitle Ölüm yazarı Louis Ferdinand Celine 'dır. Louis Ferdinand Celine yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Taksitle Ölüm PDF indir oku

Taksitle Ölüm indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Yapı Kredi Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Taksitle Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Taksitle Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Taksitle Ölüm (1936) Céline'in ikinci romanı. Gecenin Sonuna Yolculuk'ta (1932) olduğu gibi otobiyografik anlar içeren bu romanda hayatını büyük bir yokoluşa adamış Ferdinand'ın hikâyesini anlatıyor Céline.

Paris sokakları, pasajlar, tezgâhtarlar, kuyumcular, hayat kadınları, uçan balonlar, tuhaf bilimsel fikirler, sinir krizleri, kayıtsızlık ve hiçlik de cabası.

Taksitle Ölüm küfürbaz, asi, provokatif, müptezel, haz düşkünü, kaotik, sınır ihlali yapan, baba düşmanı bir metin. Hayatta dikiş tutturamayanların, dahası tutturmak istemeyenlerin başucu kitabı.

En sonuncu paragrafı şimdi bitirdim, şu işkenceyi yani. Bu iş bana gani gani para getirmediği sürece bir daha asla yazmam, bu sefer neredeyse geberiyordum.

Céline, Mahé'ye yazdığı mektuptan

Céline hakkında ne zaman yazı yazmaya çalışsam delicesine bir baş ağrısına tutulu­yorum. Şimdi de tutuldum. Başka hiçbir zaman başım ağrımıyor.

Kurt Vonnegut

(Tanıtım Bülteninden)

Taksitle Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

04.11.2020

Harika

Gecenin sonuna yolculuğu okuyanlarin, mutlaka okuması gereken bir kitap. Ferdinand kesinlikle çok farklı bir yazar, tavsiye ederim arkadaşlar.


24.11.2017

celine harika !

muhteşem bir kitap. Şiddetle tavsiye ediyorum.

Taksitle Ölüm TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Taksitle Ölüm, Louis Ferdinand Celine

Yorum Gönder