6 Haziran 2023

Öbürküler Mahir Ünsal Eriş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,17 TL
Yazarı: Mahir Ünsal Eriş
Çevirmen: M. K. Perker

Öbürküler indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mahir Ünsal Eriş olan ve Karakarga yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öbürküler eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öbürküler ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öbürküler TIKLA PDF İNDİR !

Öbürküler Yazarı Kimdir ?

Öbürküler yazarı Mahir Ünsal Eriş 'dır. Mahir Ünsal Eriş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Öbürküler PDF indir oku

Öbürküler indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Karakarga yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öbürküler TIKLA PDF İNDİR !

Öbürküler TIKLA PDF İNDİR !

Öbürküler, gecenin olur olmaz saatlerinde uykuları kaçıran, basamakları gıcırdata gıcırdata tırmanan, tel dolapları karıştıran misafirlerin romanı. Mahir Ünsal Eriş, 57 Numero'da gerçekleşen ürkütücü olayları anlatırken, bizi Menderes'in makadam yollarda sarsıla sarsıla giden otobüsünden indirip, asfaltta yaylanan damalı Impala'ya bindiriyor. Hasan Dağı'nı solumuza aldırıp, Haydarpaşa'da denizin laciverdiyle tanıştırıyor.

Öbürküler, bize 60'lı yılları, komşuluğu, darbeleri, göçleri, hevesleri, yolları; daha da çok, bir daha asla dönemeyen Ötekileri geri getiren, hem hüzünlü hem de gülümseten bir roman.

(Tanıtım bülteninden)

Öbürküler TIKLA PDF İNDİR !

17.08.2019

Çizgi roman tadında...

Yazarın diğer kitapları da bu kitabı da gayet başarılı ve çizimlerle hoş bir havası var. Çizgi roman tadında.

Öbürküler TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Öbürküler, Mahir Ünsal Eriş

Yorum Gönder