29 Haziran 2023

Kaplumbağa Terbiyecisi Emre Caner Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,28 TL
Yazarı: Emre Caner
Çevirmen: Utku Lomlu

Kaplumbağa Terbiyecisi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emre Caner olan ve Kapı Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kaplumbağa Terbiyecisi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kaplumbağa Terbiyecisi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kaplumbağa Terbiyecisi TIKLA PDF İNDİR !

Kaplumbağa Terbiyecisi Yazarı Kimdir ?

Kaplumbağa Terbiyecisi yazarı Emre Caner 'dır. Emre Caner yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kaplumbağa Terbiyecisi PDF indir oku

Kaplumbağa Terbiyecisi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kapı Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kaplumbağa Terbiyecisi TIKLA PDF İNDİR !

Kaplumbağa Terbiyecisi TIKLA PDF İNDİR !

Tablo bittiğinde Osman Hamdi başyapıtına baktığını hemen anladı. Sonuçtan hayli memnundu. Ama resmi görenler tabloda ne anlatıldığını anlamakta zorlanmışlardı. Birbirlerine kaplumbağa terbiyecisi diye eski bir mesleğin olup olmadığını soruyorlardı. En okumuş yazmışlar bile böyle bir meslekten söz edildiğini hiç duymamışlardı. Nerede çalışırlardı bu adamlar? Sirklerde mi? Yoksa saray bahçesinde mi? Kimse bilmiyordu. Osman Hamdi de hayatı boyunca kimsenin bilmediği meslekler yapmıştı. Ressam olmuştu en başta. Sonra müze müdürü. Bir arkeolog. Ardından da güzel sanatlar akademisi müdürü. Onun kaplumbağa terbiyecisinden bir farkı yoktu aslında!

Kaplumbağa Terbiyecisi, -Osman Hamdi Bey'in Romanı- çok çalışmış ve bu topraklara aydınlama düşüncesinin tohumlarını serpmiş bir adamın hayatını son derece açık ve akıcı bir dille anlatıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kaplumbağa Terbiyecisi TIKLA PDF İNDİR !

13.11.2020

Resimden edebiyata

Çok merak ediyorum


14.04.2020

Kaplumbağa terbiyecisi

Pek az Eser yaratıcısının yaşadığı dönemi aşar ve geleceğe uzanır. Yaşadığı coğrafyayı biraz olsun anlamak isteyenlerin kaçırmaması gereken bir eser. Emre caner'in eline, emeğine sağlık.


28.02.2020

Biyografik roman

Resime ve Osman Hamdi beye merakı olanların hayatının detaylarını roman tadında öğrenebilecekleri bir kitap. Çok öneririm..

Kaplumbağa Terbiyecisi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kaplumbağa Terbiyecisi, Emre Caner

Yorum Gönder