29 Haziran 2023

Öykünün Kedi Gözü Semih Gümüş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,82 TL
Yazarı: Semih Gümüş
Çevirmen: Semih Gümüş

Öykünün Kedi Gözü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Semih Gümüş olan ve Can Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Öykünün Kedi Gözü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Öykünün Kedi Gözü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Öykünün Kedi Gözü TIKLA PDF İNDİR !

Öykünün Kedi Gözü Yazarı Kimdir ?

Öykünün Kedi Gözü yazarı Semih Gümüş 'dır. Semih Gümüş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Edebiyat İnceleme türündedir.

Öykünün Kedi Gözü PDF indir oku

Öykünün Kedi Gözü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Öykünün Kedi Gözü TIKLA PDF İNDİR !

Öykünün Kedi Gözü TIKLA PDF İNDİR !
Semih Gümüş, eleştirinin çok okunabileceğini, özellikle gençler tarafından ilgiyle izlenebileceğini çoktan kanıtladı.

Eleştiri yazınımızın önde gelen isimlerinden Semih Gümüş, edebiyatın her alanına yayılan yazılarıyla güncel eleştirinin de kendi okurunu yaratabileceğini gösteriyor, çıkardığı öykü dergileriyle "öyküsever" bir eleştirmen olarak da öne çıkıyor. Öykünün Kedi Gözü, onun öykü üzerine yazılarından derlediği ikinci kitabı. Daha önce yayımladığımız Öykünün Bahçesi ile büyük ilgi gören Gümüş'ün bu kitabı da genç öykü yazarlarıyla sıkı okurlar tarafından beğeniyle okunacak. Kitap, öykücülüğümüzün kısa bir tarihçesi ile başlıyor. Nabizade Nâzım'dan Sait Faik'e, Onat Kutlar'dan Murathan Mungan'a uzanan çizgi değerlendiriliyor. Ardından son yılların öne çıkan öykü kitapları hakkında ayrıntılı eleştiriler geliyor. Öykü sanatının kapılarını hem okur hem yazar olarak açmak isteyenlere yönelik çok önemli bir kaynak.


İnce Kapak:

Sayfa Sayısı: 152

Baskı Yılı: 2010


e-Kitap:

Sayfa Sayısı: 122

Baskı Yılı: 2010


Dili: Türkçe
Yayınevi: Can Yayınları Öykünün Kedi Gözü TIKLA PDF İNDİR !Öykünün Kedi Gözü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Edebiyat İnceleme
Etiketler; Edebiyat, Edebiyat İnceleme, Öykünün Kedi Gözü, Semih Gümüş

Yorum Gönder