21 Haziran 2023

Aklımda Hep Sen Kürşat Başar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 17,4 TL
Yazarı: Kürşat Başar
Çevirmen: Kürşat Başar

Aklımda Hep Sen indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kürşat Başar olan ve Everest Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Aklımda Hep Sen eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Aklımda Hep Sen ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Aklımda Hep Sen TIKLA PDF İNDİR !

Aklımda Hep Sen Yazarı Kimdir ?

Aklımda Hep Sen yazarı Kürşat Başar 'dır. Kürşat Başar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Aklımda Hep Sen PDF indir oku

Aklımda Hep Sen indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Everest Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Aklımda Hep Sen TIKLA PDF İNDİR !

Aklımda Hep Sen TIKLA PDF İNDİR !

Evimden çok uzaktayım.

Zaten benim evim var mıydı, gerçekte hiç oldu muondan da emin değilim. Tek bildiğim, herhalde tam dabu yüzden, kendi içimde bir ev kurduyum.

Evet evim var, içimde, benimle her yere gelen bir ev.

Türk edebiyatının en özgün seslerinden biri olan Kürşat Başar,

Aklımda Hep Sen'de yine en iyi yaptığı şeyi yapıyor:

insanın hayat boyu içinde kalmak isteyeceği o anı, gerçek aşkın hikâyesini anlatıyor, kendine has üslubuyla aşka, ilişkilere dair yeni sorular soruyor.

Aklımda Hep Sen günün birinde, seyahate çıkıyorum diyerek birdenbire evini, ailesini, küçük kızını terk edip kendisine bambaşka bir hayat kuran kayıp bir babanın bıraktığı büyük boşluğu nasıl doldurabileceğini bilemeyen Ebru'nun, bilinmeyen bir yere doğru çıktığı tren yolculuğunda anımsadıklarıyla, çocukluktan genç kızlığa evrilme, büyüme, yalan söylemeyi öğrenme, kendini arama, geçmişle hesaplaşma ve hayatının

ilk ve son gerçek aşkını bulma serüveni.

(Tanıtım Bülteninden)

Aklımda Hep Sen TIKLA PDF İNDİR !

07.09.2020

Bayıldımmm

Tam bir yaz ve plaj kitabı Okurken beni hem düşündürdü hem de keyifli hissettirdi. 20li yaşlarıma geri döndüm ve bu hoşuma gitti.;)


19.06.2020

Gençlik Romanı

Hızla okunup bitireceğiniz bir kitap fakat bekleneni karşılamadı.


04.01.2020

Edebi değeri yok

Kürşat Başar okumak isterseniz "Başucumda Müzik" çok başarılıdır. Ama bu tam bir fiyaskoydu sanki bir gençlik serisi okuyormuşum hissi veren bir kitaptı. Cümleler çok basit olmalarına rağmen yazım hataları ile doluydu. Aşırı bol vaktiniz varsa okuyun

Aklımda Hep Sen TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Aklımda Hep Sen, Kürşat Başar

Yorum Gönder