21 Haziran 2023

Yeni Ülke Yeni Hayat Bahar Çuhadar Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Bahar Çuhadar
Çevirmen: Bahar Çuhadar

Yeni Ülke Yeni Hayat indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Bahar Çuhadar olan ve Artemis Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yeni Ülke Yeni Hayat eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yeni Ülke Yeni Hayat ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yeni Ülke Yeni Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Ülke Yeni Hayat Yazarı Kimdir ?

Yeni Ülke Yeni Hayat yazarı Bahar Çuhadar 'dır. Bahar Çuhadar yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Yeni Ülke Yeni Hayat PDF indir oku

Yeni Ülke Yeni Hayat indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Artemis Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yeni Ülke Yeni Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Yeni Ülke Yeni Hayat TIKLA PDF İNDİR !

"Yeni Ülke Yeni Hayat" Berlin, Atina, Kopenhag, Vancouver, Osaka, Londra, Pekin, Atlanta, Bangkok ve FreIburg'tan uzanan bir deneyim ve duygu hattı.

Türkiye, bir süredir yeni bir göç dalgasına tanıklık ediyor. Her şeye baştan başlamak, geleceklerini kurmak üzere başka ülkelere gidenlerin sayısı dikkat çekici bir biçimde artıyor. Peki yabancı bir ülkede hayata sıfırdan başlarken neler yaşanıyor? Gidenler, Türkiye'yi gerçekten geride bırakabiliyor mu? Yeni bir ülkede, yeni bir hayat kurmak nasıl bir deneyim?

Bu kitap; son 10 sene içinde farklı gerekçelerle yurt dışına göç eden 10 kişiye kulak veriyor. Anlatıcılar gidiş hikâyelerini, tecrübelerini, karşılaştıkları sorunları, buldukları çözümleri ve yeni şehirlerindeki yaşam koşullarını paylaşıyor.

"Buradaki özgürlüğe, karşılıklı saygıya, doğaya duyulan sevgiye aithissediyorum kendimi... Ama onlardan biri miyim, değilim."

- Serkan

"Başkalarından farklı olmanın ve yeni bir yeri keşfetmeye çalışmanın güzelliği vardı. Burada yepyeni biri olabilirdim, adımı değiştirebilir, sanki hayata yeniden başka bir yerden başlayıp, yeni hatıralar yaratabilirdim."

- Simge

"Bu ülkeye belki 40 yaşınızda, belirli bir deneyimle, kariyerle, belirli bir parayla gelmişsiniz ama sistem sizi sıfır olarak görüyor."

- Kutay

(Tanıtım Bülteninden)

Yeni Ülke Yeni Hayat TIKLA PDF İNDİR !

15.10.2019

Harika bir kitap

Türkiye'den göç edenler ya da edecekler için harika bir rehber kitap olmasının yanı sıra eğer başka bir ülkeye göç ettiyseniz kendinizden bir çok şey bulacaksınız.

Yeni Ülke Yeni Hayat TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Yeni Ülke Yeni Hayat, Bahar Çuhadar

Yorum Gönder