21 Haziran 2023

Kamçılanma Mesafesi Zeynep Uzunbay Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 11,2 TL
Yazarı: Zeynep Uzunbay
Çevirmen: Zeynep Uzunbay

Kamçılanma Mesafesi indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Zeynep Uzunbay olan ve Sel Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Kamçılanma Mesafesi eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kamçılanma Mesafesi ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kamçılanma Mesafesi TIKLA PDF İNDİR !

Kamçılanma Mesafesi Yazarı Kimdir ?

Kamçılanma Mesafesi yazarı Zeynep Uzunbay 'dır. Zeynep Uzunbay yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kamçılanma Mesafesi PDF indir oku

Kamçılanma Mesafesi indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Sel Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kamçılanma Mesafesi TIKLA PDF İNDİR !

Kamçılanma Mesafesi TIKLA PDF İNDİR !

Başlarındaki dumanı kahkahalarıyla dağıtan, öfkelerini, deliliklerini madalyamisali göğüslerinde taşıyan kadınlar. Bazen sokaklarda söylenen şarkılarda buluşan,bazen sadece bakışarak anlaşan, dibe vurdukları yerlerde birbirlerini anlatan kadınlar...

Zeynep Uzunbay, erk dilini lügatten silen üslubuyla, yalnızca bir cins olmayaindirgenen kadına, güçlü sesini bir kez daha anımsatıyor. Kamçılanma Mesafesi'ninmüstakil görünen öyküleri, tıpkı bir nehrin kolları misali birleşip bütün ayrı akışların,savruluşların nihayet birbirine değdiği noktada, derinliği kadınlarla ölçülen bir suyadönüşüyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Kamçılanma Mesafesi TIKLA PDF İNDİR !Kamçılanma Mesafesi TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kamçılanma Mesafesi, Zeynep Uzunbay

Yorum Gönder