3 Mart 2023

Yüreklerin Fısıltısı Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Yüreklerin Fısıltısı indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Göl Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Yüreklerin Fısıltısı eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Yüreklerin Fısıltısı ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Yüreklerin Fısıltısı TIKLA PDF İNDİR !

Yüreklerin Fısıltısı Yazarı Kimdir ?

Yüreklerin Fısıltısı yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Deneme/Yazın türündedir.

Yüreklerin Fısıltısı PDF indir oku

Yüreklerin Fısıltısı indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Göl Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Yüreklerin Fısıltısı TIKLA PDF İNDİR !

Yüreklerin Fısıltısı TIKLA PDF İNDİR !

Fethiye Belediye Fen Lisesi Genç Kalemler Kulübü öğrencileri sene boyunca emek verdi, çalıştı, yazdı, güzel eserler oluşturdu. Bu kitap, öğrencilerimizin yazdığı şiir ve düzyazılardan seçilen eserlerle oluşturulmuştur. İçinde heyecanlar, hayaller, özlemler var. Sevgi var, hüzün var, arkadaşlık var. Geleceğe dair umut var.

Fen Lisesi öğrencilerinin edebiyattan uzak olmadığını, aksine edebiyatla yakından ilgilendiğini bu eserle gözler önüne sermeye çalıştık.

Öğrencilerimin her birine emekleri için teşekkür ediyor ve bu başarılarını ömür boyu sürdürmelerini temenni ediyorum.

Herkese iyi okumalar.

(Tanıtım Bülteninden)

Yüreklerin Fısıltısı TIKLA PDF İNDİR !Yüreklerin Fısıltısı TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Deneme/Yazın
Etiketler; Edebiyat, Deneme/Yazın, Yüreklerin Fısıltısı,

Yorum Gönder