3 Mart 2023

Alparslan Türkeş Selçuk Özçelik Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,0 TL
Yazarı: Selçuk Özçelik
Çevirmen: Selçuk Özçelik

Alparslan Türkeş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Selçuk Özçelik olan ve Kırmızı Çatı yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Alparslan Türkeş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Alparslan Türkeş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Alparslan Türkeş TIKLA PDF İNDİR !

Alparslan Türkeş Yazarı Kimdir ?

Alparslan Türkeş yazarı Selçuk Özçelik 'dır. Selçuk Özçelik yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Biyografi & Oto Biyografi türündedir.

Alparslan Türkeş PDF indir oku

Alparslan Türkeş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Çatı yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Alparslan Türkeş TIKLA PDF İNDİR !

Alparslan Türkeş TIKLA PDF İNDİR !

Alparslan Türkeş, 20. Yüzyılın ikinci yarısında adından en çok bahsettiren liderlerin başında gelir. Başbuğ Türkeş, fikrinin çilesini ve cefasını çekmiş bir liderdir. Yaşadığı veya maruz kaldığı her türlü menfi hadiseye hiçbir zaman sitem etmemiş ve ilkeli duruşundan da asla taviz vermemiştir.

Hayatını Türk-İslam davasına adamış, her daim Türk milleti ve devletinin bekasını düşünen, ilke-ülkü-ülke parolasını yaşam tarzı olarak benimsemiş olan Başbuğ Alparslan Türkeş, çok az defa iktidarda vazifeli olmuş olsa bile kendisinin gerek memleket meselelerşnde gerek dış meselelere karşı izlediği, tavsiye ve telkinde bulunduğu birçok husus zamanında iyi değerlendirilememiş veya siyasi muhatapları tarafından hafife alınmıştır. Ancak aradan geçen yıllar göstermiştir ki TÜRKEŞ'in yazıp çizdiği stratejilerin tatbik edilmesi onu yine haklı çıkarmıştır. Tüm bu müspet hususiyetleri kendisinde bulunduran bir şahsiyetin parti liderinden ziyade bir devlet ve dava adamı olduğunu söylemek en doğru, en sağlıklı, en akılcı ve en makul bir izah olacaktır.

(Tanıtım Bülteninden)

Alparslan Türkeş TIKLA PDF İNDİR !Alparslan Türkeş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Biyografi & Oto Biyografi
Etiketler; Edebiyat, Biyografi & Oto Biyografi, Alparslan Türkeş, Selçuk Özçelik

Yorum Gönder