4 Mart 2023

Londra'da Hoş Cinayet Rıza Kıraç Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,26 TL
Yazarı: Rıza Kıraç
Çevirmen: Rıza Kıraç

Londra'da Hoş Cinayet indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Rıza Kıraç olan ve Doğan Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Londra'da Hoş Cinayet eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Londra'da Hoş Cinayet ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Londra'da Hoş Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Londra'da Hoş Cinayet Yazarı Kimdir ?

Londra'da Hoş Cinayet yazarı Rıza Kıraç 'dır. Rıza Kıraç yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Londra'da Hoş Cinayet PDF indir oku

Londra'da Hoş Cinayet indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Doğan Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Londra'da Hoş Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Londra'da Hoş Cinayet TIKLA PDF İNDİR !
Cinayetlerle gölgelenen bir hesaplaşmanın Türkiye'den Londra'ya uzanan olağanüstü hikâyesi…

Meryem, elli yaşına merdiven dayamış devrimci Marksist ekiplerle uzun yıllar çalışmış, politik yayınlarda yazarlık yapmış bir kadındır. Bir gün Türkiye'deki her şeyi ardında bırakarak Londra'da yaşayan eski yoldaşı Deniz'in yanına gider. Ancak burada da geçmişi peşini bırakmaz.
Meryem tam Londra'da hayatına çekidüzen vermiştir ki karşısına çocukluk arkadaşı ve eski emniyet müdür Sadık İrfan çıkar. Sadık İrfan, Alevi cemaati tarafından sevilen bir polistir ve Meryem'in Alevi dedesi olan babasıyla iyi ilişkileri vardır. Ancak, Meryem, Sadık İrfan'ın pisliğe bulaşmış bir polis olduğunu bilmektedir. Sadık İrfan, Türkiye'den kaçmak zorunda kaldığını, kendisini öldürmek istediklerini söyleyerek Meryem'den yardım ister. Bir isteği daha vardır Meryem'den: Biyografisini yazması… Meryem artık koca bir yakın tarih, yakın pislik, yakın ihanetler, yakın entrikalar, yakın adilikler, muhtemelen yakın zamanda işlenmiş cinayetlerden haberdardır ve bütün bunlarla ne yapacağını bilemez haldedir.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 432

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Doğan Kitap Londra'da Hoş Cinayet TIKLA PDF İNDİR !Londra'da Hoş Cinayet TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Londra'da Hoş Cinayet, Rıza Kıraç

Yorum Gönder