4 Mart 2023

Irkların Savaşı 1 Kudret Alkan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 18,9 TL
Yazarı: Kudret Alkan
Çevirmen: Kudret Alkan

Irkların Savaşı 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kudret Alkan olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Irkların Savaşı 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Irkların Savaşı 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Irkların Savaşı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Irkların Savaşı 1 Yazarı Kimdir ?

Irkların Savaşı 1 yazarı Kudret Alkan 'dır. Kudret Alkan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Irkların Savaşı 1 PDF indir oku

Irkların Savaşı 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Irkların Savaşı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Irkların Savaşı 1 TIKLA PDF İNDİR !
Evrensel yörüngelerden tutun da, rüya boyutlarına kadar olan uzantılar ırkların aleminde canlılık göstermişti. Irklar, kendi aralarında iktidarlık mücadelesi vermekteydi. Her bir ırkın kendi içinde ayrı bir özelliği vardı. Güçlü, güçsüz üzerinde baskı ve egemenlik kuruyordu. Diğer yanda kendine özgün, barışçıl ırklar da vardı.

Tanrısal boyutun sınırsızlığını ele alan ırklar, var güçleriyle egemenlik savaşı vermekteydi. Rüyalar hiç kuşkusuz ki, bütün zaman kavramlarını kendi içinde taşıyordu. Rüyalar kendi içinde hem yaşamı, hem ölümü, hem de sonsuzluğu barındırmaktaydı. Sadece bilinçaltı değildi, rüyalar. Rüyalar, bilinç üstünü de kendi içinde barındırmaktaydı. Aynı zamanda sonsuz açılımların ayrı bir penceresiydi. Irklar, kendi içlerinde bu pencereden bakmakta, ışığın ve gücün hakimiyetini aramaktaydı. Rüyalar mı gerçeğin içinde, yoksa gerçek mi rüyanın içinde? Tanrı rüya gördükçe, insanlar O'nu gerçekleştiren en büyük idea olmaktadır.
(Tanıtım Bülteninden)



Sayfa Sayısı: 237

Baskı Yılı: 2016


Dili: Türkçe
Yayınevi: Cinius Irkların Savaşı 1 TIKLA PDF İNDİR !Irkların Savaşı 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Irkların Savaşı 1, Kudret Alkan

Yorum Gönder