3 Mart 2023

Ölümsüz Kardeşin Gözleri Stefan Zweig Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 6,05 TL
Yazarı: Stefan Zweig
Çevirmen: Merve Eyüboğlu

Ölümsüz Kardeşin Gözleri indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Stefan Zweig olan ve Kırmızı Kedi yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Ölümsüz Kardeşin Gözleri eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ölümsüz Kardeşin Gözleri ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ölümsüz Kardeşin Gözleri TIKLA PDF İNDİR !

Ölümsüz Kardeşin Gözleri Yazarı Kimdir ?

Ölümsüz Kardeşin Gözleri yazarı Stefan Zweig 'dır. Stefan Zweig yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ölümsüz Kardeşin Gözleri PDF indir oku

Ölümsüz Kardeşin Gözleri indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Kırmızı Kedi yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ölümsüz Kardeşin Gözleri TIKLA PDF İNDİR !

Ölümsüz Kardeşin Gözleri TIKLA PDF İNDİR !

Şimşek Kılıç, Adalet Kaynağı, Yalnız Yıldız, Nasihat Tarlası. Her biri farklı bir erdemi, ülküyü ve de hayat yolunda belli bir dönemeci simgeleyen bu dört adın tek bir sahibi var: Virata. Kralın hizmetine adadığı kılıcıyla bilmeden ağabeyi Belangur'u öldüren ve
bu günahın bedelini ömrü boyunca ödemek zorunda kalan bir bahtsız.

Zweig'ın görece az bilinen bu öyküsü, yine aynı yıl yayımlanan Hermann Hesse'nin Siddhartha'sı gibi kadim Hint bilgeliğine göz kırpan keyifli bir mesel tadında.

(Tanıtım Bülteninden)

Ölümsüz Kardeşin Gözleri TIKLA PDF İNDİR !Ölümsüz Kardeşin Gözleri TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ölümsüz Kardeşin Gözleri, Stefan Zweig

Yorum Gönder