23 Ocak 2023

Rosa Luxemburg Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,42 TL
Yazarı:
Çevirmen:

Rosa Luxemburg indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı olan ve Pencere Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Rosa Luxemburg eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Rosa Luxemburg ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Rosa Luxemburg TIKLA PDF İNDİR !

Rosa Luxemburg Yazarı Kimdir ?

Rosa Luxemburg yazarı 'dır. yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Mektup türündedir.

Rosa Luxemburg PDF indir oku

Rosa Luxemburg indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pencere Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Rosa Luxemburg TIKLA PDF İNDİR !

Rosa Luxemburg TIKLA PDF İNDİR !
Bu kitap kuşkusuz, okurların Rosa Luxemburg´u bilinmeyen ya da az bilinen yönleriyle keşfetmelerini sağlayacak. Rosa Luxemburg´un yazarlık yeteneğini de ortaya koyan bu mektupların bir çoğu ilk kez Fransızca yayımlandı. Gilbert Badia, özlü bir sunuşla, onu Enternasyonal İşçi Hareketi´nin içine, Bebel, Jaures ve Lenin´in yanına oturtarak ve takındığı tavırların günümüzde de üzerinde düşünmeyi ne denli hak ettiğinin altını çizerek Rosa Luxemburg´un biyografisini, politik gezilerini ve fikirlerini dile getiriyor.



Baskı Yılı: 2011


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pencere Yayınları Rosa Luxemburg TIKLA PDF İNDİR !Rosa Luxemburg TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Mektup
Etiketler; Edebiyat, Türk Mektup, Rosa Luxemburg,

Yorum Gönder