23 Ocak 2023

Uçmak Kate Mıllett Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 24,31 TL
Yazarı: Kate Mıllett
Çevirmen: Kate Mıllett

Uçmak indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Kate Mıllett olan ve Pencere Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Uçmak eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Uçmak ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Uçmak TIKLA PDF İNDİR !

Uçmak Yazarı Kimdir ?

Uçmak yazarı Kate Mıllett 'dır. Kate Mıllett yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Uçmak PDF indir oku

Uçmak indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Pencere Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Uçmak TIKLA PDF İNDİR !

Uçmak TIKLA PDF İNDİR !
Victoria İstasyonuna kadar taksi sonra da otobüs, yalnızca hava limanına gitmesine rağmen şehir içi otobüsleri gibi kırmızı ve ürkütücü. Üst kata çıkarsam sigara içebilirim. Bu otobüste beni tehdit eden biri var. Chelsea'dan geçiyoruz. Güzel İngiliz evleri, bahar kadar düzgün çiçekler. Keyfine varamadım. Hiçbir şeyin keyfine varamadım. Beş hafta burada kaldım ve bir yere gitmedim. Yalnızca 19 numaralı Cambridge Circus otobüsü, Soho'daki porno dükkanları, vitrinden seslenen gri kadın göğüsleri, büfedeki bilet satan adam. Ve Kitapçılar. Vitrinde sergilenen kitaplar beni suçluyor, rezil İngiliz kapağıyla özel düşmanım. Bitişikte doğum kontrolü reklamı yapılıyor, vitrininde tıbbi gereçler, doğurganlık konusunda tozlu broşürler, kapağında ters ilişkide görülen çirkin kadınlar olan Sevicinin Aşkı. Erkekler için yazılmış.
(Tanıtım Bülteninden)



Baskı Yılı: 2000


Dili: Türkçe
Yayınevi: Pencere Yayınları Uçmak TIKLA PDF İNDİR !Uçmak TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Uçmak, Kate Mıllett

Yorum Gönder