23 Ocak 2023

Konuş Halil Bey Konuş Raffi Kebabcıyan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 14,0 TL
Yazarı: Raffi Kebabcıyan
Çevirmen: Raffi Kebabcıyan

Konuş Halil Bey Konuş indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Raffi Kebabcıyan olan ve Aras Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Konuş Halil Bey Konuş eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Konuş Halil Bey Konuş ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Konuş Halil Bey Konuş TIKLA PDF İNDİR !

Konuş Halil Bey Konuş Yazarı Kimdir ?

Konuş Halil Bey Konuş yazarı Raffi Kebabcıyan 'dır. Raffi Kebabcıyan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türk Öykü türündedir.

Konuş Halil Bey Konuş PDF indir oku

Konuş Halil Bey Konuş indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Aras Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Konuş Halil Bey Konuş TIKLA PDF İNDİR !

Konuş Halil Bey Konuş TIKLA PDF İNDİR !
Pencereden gördüğüm insanlar vardı fotoğraflarda. Aynı yüzler, aynı çarpık yüz ifadeleri. Sessizlik... "Bak şu dostuna!"... Mösyö Onnik, fotoğrafların içinden Halil Bey'i gösteriyordu parmağıyla. Halil Bey ağzını kocaman açmış bağırıyordu. Acaba ne diye bağırıyordu? Herhalde "Aferin oğlum, sen ne akıllı çocuksun!" demiyordu. "Allah bağışlasın seni yavrum." Hayır hayır, böyle bir şey değil. Halil Bey, sen o akşam neler diyordun? O Eylül akşamı, o saatte, İstiklal Caddesi'ndeki işin neydi Halil Bey? Konuş Halil Bey, konuş, bir şeyler söyle! Halil Bey susuyordu. Galiba sorularımın cevabını hiçbir zaman alamayacaktım, artık bize misafirliğe de gelmiyordu.



Sayfa Sayısı: 130


Dili: Türkçe
Yayınevi: Aras Yayıncılık Konuş Halil Bey Konuş TIKLA PDF İNDİR !Konuş Halil Bey Konuş TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türk Öykü
Etiketler; Edebiyat, Türk Öykü, Konuş Halil Bey Konuş, Raffi Kebabcıyan

Yorum Gönder