14 Ocak 2023

Pulsuz Tavla Mehmed Kemal Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 16,5 TL
Yazarı: Mehmed Kemal
Çevirmen: Mehmed Kemal

Pulsuz Tavla indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Mehmed Kemal olan ve h2o Kitap yayınevinin yayınlamış olduğu, 160 sayfalık Pulsuz Tavla eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Pulsuz Tavla ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Pulsuz Tavla TIKLA PDF İNDİR !

Pulsuz Tavla Yazarı Kimdir ?

Pulsuz Tavla yazarı Mehmed Kemal 'dır. Mehmed Kemal yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Pulsuz Tavla PDF indir oku

Pulsuz Tavla indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. h2o Kitap yayınevi tarafından yayınlanan, 160 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Pulsuz Tavla TIKLA PDF İNDİR !

Pulsuz Tavla TIKLA PDF İNDİR !

Bir meyhaneye "Kalem" adını ancak bir gazeteci verebilirdi belki de. Peki ama gazeteci neden meyhane açar ki? İşsiz kalırsa açar elbet.

Ama öyle hayallerini süslediğinden, niyetlendiğinden değil. Kader kılığına bürünmüş biri yüzünden: Kendisi gibi parasız olan Arkadaş Kerim. Ama sonradan polise söyleyeceği gibi iç çamaşırı satan bir dükkân da açabilirdi, Kader'in kılığını kimin çaldığına bağlı olarak.

Oldukça dolambaçlı yollardan, borç harç, başına gelmedik kalmadan açılacaktır "mekân." Mal sahibinin peşinde koşmalar, bono tuzakları, bürokratik engelleri aşma çabaları, takipler, sevgili buluşmalarına yarenlikler…

Sonra arkadaşları gelecektir Kalem'e: Ressamlar, duvarları resmetmeye; sosyalist partililer entrikaları sergilemeye; gazeteciler, hasetlik etmeye; avukatlar, şairler, yazarlar, sanatçılar, kaçakçılar; yalnızlar, başı kalabalıklar; öfkeliler, neşeliler; âşıklar, aşka susayanlar; dertliler…

Toplumun pek çok kesiminden insan manzaraları… Sahne meyhanedir ama memleketin de izdüşümüdür…

Ama bu memlekette, siyaset de muhabbet de pulsuz oynanan bir tavla oyunu gibidir.

Mehmed Kemal bilmediği bir oyunu anlatırken Acılı Kuşak kitabına esas olan insan manzaraları betimleme tekniğini kullanarak karakterler üretmekten çok gerçek insanları romanına dahil etmektedir.

(Tanıtım Bülteninden)

Pulsuz Tavla TIKLA PDF İNDİR !Pulsuz Tavla TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Pulsuz Tavla, Mehmed Kemal

Yorum Gönder