14 Ocak 2023

Ellerim Neden Siyah? Numan Altuğ Öksüz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 10,5 TL
Yazarı: Numan Altuğ Öksüz
Çevirmen: Numan Altuğ Öksüz

Ellerim Neden Siyah? indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Numan Altuğ Öksüz olan ve Ötüken Neşriyat yayınevinin yayınlamış olduğu, 88 sayfalık Ellerim Neden Siyah? eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Ellerim Neden Siyah? ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Ellerim Neden Siyah? TIKLA PDF İNDİR !

Ellerim Neden Siyah? Yazarı Kimdir ?

Ellerim Neden Siyah? yazarı Numan Altuğ Öksüz 'dır. Numan Altuğ Öksüz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Dünya Roman türündedir.

Ellerim Neden Siyah? PDF indir oku

Ellerim Neden Siyah? indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Ötüken Neşriyat yayınevi tarafından yayınlanan, 88 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Ellerim Neden Siyah? TIKLA PDF İNDİR !

Ellerim Neden Siyah? TIKLA PDF İNDİR !

Nurcihan, yeniden konuşmaya başladı. İki cümlesinden birinde Gökhan'ın cevaplamasını istediği soruları doğrultuyordu. Yanıt alamadıkça sesi de beynini kemiren asabiyet de katlanarak büyüyordu. "Ellerim Gökhan… Ellerim neden siyah?" diyerek bir hazin paragrafa uzandı. Öfkeli soluklardan genişleyip küçülen burnunun üzerindeki iki kehribar tanesinde ılık sular birikti.

"Ellerim… Ellerim Neden Siyah?"

Ellerim Neden Siyah?ta, memleket insanının yoksunluklarının merkezde yer aldığı öyküler karşılıyor bizleri. Numan Altuğ Öksüz, yalın üslubuyla kuruyor öykü dünyasını. Günahları, büyük yıkımları, geri dönüşü olmayan hataları, özlemleri, doğumları, ölümleri, maddi ve manevi imkânsızlıkları, kısaca insana dair ne varsa onları, gerçekçi bir bakış açısıyla ele alıyor.

(Tanıtım Bülteninden)

Ellerim Neden Siyah? TIKLA PDF İNDİR !Ellerim Neden Siyah? TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Dünya Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Dünya Roman, Ellerim Neden Siyah?, Numan Altuğ Öksüz

Yorum Gönder