5 Mayıs 2022

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 Binnur Şafak Nigiz Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 19,6 TL
Yazarı: Binnur Şafak Nigiz
Çevirmen: Binnur Şafak Nigiz

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Binnur Şafak Nigiz olan ve Dokuz Yayınları yayınevinin yayınlamış olduğu, 416 sayfalık Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 Yazarı Kimdir ?

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 yazarı Binnur Şafak Nigiz 'dır. Binnur Şafak Nigiz yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 PDF indir oku

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Dokuz Yayınları yayınevi tarafından yayınlanan, 416 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Mayıs Karamaça, hayatını kaybetmiş zengin biriş adamının biricik kızıdır, annesi ve erkek kardeşiyle yaşadığı sıradan hayat, arkadaşlarının kendisi için düzenlediği partiye katıldığı o karanlık gecede bir anda değişir. Birden kendini yabancı bir adamın esareti altında bulan Mayıs,kısa süre sonra onu kaçıran genç adamın kim olduğunu öğrenir. Bu genç adam, Mayıs'ın annesine uzun zamandan beri âşık olan zorba Mehmet Ali Karayel'in oğluSıraç Karayel'den başkası değildir. Ve çok geçmeden, kendini karanlık bir aşkın pençeleri arasında bulacağından bihaber hayatta kalma mücadelesine girişir.

8Kırmızı iplik, beyaz masanın üzerinden yuvarlanarak düştü, yerde yuvarlanmaya devam etti; yuvarlandıkça iplik açıldı, uzadı, durmadı. Döndü, döndü, döndü… Genç kadının ayak ucuna çarparak durdu, genç kadının mavi gözlerikırmızı ipliğin ucuna takıldı; aynı anda, kırmızı ipliğin metrelerce uzağındaki ucunu izleyen mavi gözler ise bir adama aitti. Romanın sayfası yeniden açıldı.

(Tanıtım Bülteninden)

Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 TIKLA PDF İNDİR !Kıvılcım-Yangın Mavisi 1 TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Kıvılcım-Yangın Mavisi 1, Binnur Şafak Nigiz

Yorum Gönder