27 Haziran 2022

Karaköy'ün Ak Gelini Emine Kamalı Aktaş Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 9,8 TL
Yazarı: Emine Kamalı Aktaş
Çevirmen: Emine Kamalı Aktaş

Karaköy'ün Ak Gelini indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Emine Kamalı Aktaş olan ve Cinius yayınevinin yayınlamış olduğu, 102 sayfalık Karaköy'ün Ak Gelini eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Karaköy'ün Ak Gelini ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Karaköy'ün Ak Gelini TIKLA PDF İNDİR !

Karaköy'ün Ak Gelini Yazarı Kimdir ?

Karaköy'ün Ak Gelini yazarı Emine Kamalı Aktaş 'dır. Emine Kamalı Aktaş yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Karaköy'ün Ak Gelini PDF indir oku

Karaköy'ün Ak Gelini indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Cinius yayınevi tarafından yayınlanan, 102 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Karaköy'ün Ak Gelini TIKLA PDF İNDİR !

Karaköy'ün Ak Gelini TIKLA PDF İNDİR !

Karaköy tarihin içinde yok olup gidemeyecek kadar eski medeniyetlere (Roma dönemi) ev sahipliği yapmış Çeşme'nin bir köyüdür. Bu çalışma Karaköy'ün 1910'dan 1949 yılındaki göçe kadar orada yaşayan insanların anılarda kalan yaşanmışlıklarıdır!

1959'da Urla'da doğdu .İlk, orta ve lise öğretimini tamamladıktan sonra yüksek öğretimini yarım bırakmak zorunda kaldı. Evli, iki çocuk ve bir torun sahibidir. Urla'da yaşamını sürdürmektedir. 2016'da Nineden Toruna Urla Yemekleri (2. Baskısı 2017) 2018'de Gamze'nin Rüyası (Roman) adlı kitapları yayınlanmıştır.

(Tanıtım Bülteninden)

Karaköy'ün Ak Gelini TIKLA PDF İNDİR !Karaköy'ün Ak Gelini TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Karaköy'ün Ak Gelini, Emine Kamalı Aktaş

Yorum Gönder