27 Haziran 2022

Görgü Lütfi Kaleli Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 21,0 TL
Yazarı: Lütfi Kaleli
Çevirmen: Lütfi Kaleli

Görgü indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Lütfi Kaleli olan ve Can Yayınları (Ali Adil Atalay) yayınevinin yayınlamış olduğu, 176 sayfalık Görgü eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Görgü ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Görgü TIKLA PDF İNDİR !

Görgü Yazarı Kimdir ?

Görgü yazarı Lütfi Kaleli 'dır. Lütfi Kaleli yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Görgü PDF indir oku

Görgü indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Can Yayınları (Ali Adil Atalay) yayınevi tarafından yayınlanan, 176 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Görgü TIKLA PDF İNDİR !

Görgü TIKLA PDF İNDİR !

"Lütfi Kaleli'de değerli bir öykücü kişiliğini, bütün nitelikleriyle daha şimdiden görebildiğimizi açıkça söyleyebiliriz."

Rıfat Ilgaz

"Lütfi Kaleli'nin "GÖRGÜ"sünü merakla ve rahatça okudum. Kaleminin günden güne gelişmesi sevindirdi beni. Arkadaşım, bildiği konuları, bildiği çevreyi zorlamalardan uzak, en güzel biçimde anlatıyor.

Bir başka açıdan bakmış Aleviliğe, dedelere. Ayrıntılarıyla veriyor toplantıları, dedelerin öğütlerini… "Hakullah"da Ümit İlhan Kaftancıoğlu olumsuz yönden almıştı dedelerin durumunu. Kaleli, "Görgü"iyimser"

Muzaffer Hacıhasanoğlu

(Tanıtım Bülteninden)

Görgü TIKLA PDF İNDİR !Görgü TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Görgü, Lütfi Kaleli

Yorum Gönder