11 Mayıs 2022

Son Kehanet 1.Kitap Murat Ukray Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 35,0 TL
Yazarı: Murat Ukray
Çevirmen: Murat Ukray

Son Kehanet 1.Kitap indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Ukray olan ve E Kitap Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 388 sayfalık Son Kehanet 1.Kitap eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Son Kehanet 1.Kitap ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Son Kehanet 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Son Kehanet 1.Kitap Yazarı Kimdir ?

Son Kehanet 1.Kitap yazarı Murat Ukray 'dır. Murat Ukray yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Son Kehanet 1.Kitap PDF indir oku

Son Kehanet 1.Kitap indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Kitap Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 388 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Son Kehanet 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Son Kehanet 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Pi (π) sayısının içinde her şey var olabilir mi? Doğum tarihiniz, hatta ölüm tarihiniz bile, hatta Kıyametin tarihi. Peki, ya bunu birileri çok önceden biliyor olsaydı ve bir yere kodlamış olsalardı? Ortaçağ'da İspanya'da, Engizisyon mahkemesinde dramatik ve acı bir ölüm kalım mücadelesiyle başlayan olaylar zinciri, Bruno ve kardeşi Sofia'yı Endülüs'den başlayan ve Mayaların uygarlığının merkezi olan Meksika'daki bir Maya tapınağına uzanan tehlikeli ve uzun bir yolculuğa sürükler ve sonunda idam edilmeleriyle son bulacaktır. Fakat, açıklanan Büyük Kehanet, sadece Kilise veya onlar için bir son değil, bu kez tüm Dünyanın Sonu'nu da getirecekti. Çünkü, Son Kehanet insanlığı, Cennet'ten çıkarılmasıyla başlayan öyküsünün sonuna, Kıyamet'e götürüyordu..

İnsanlık nereden geldi, nereye gidiyoruz?
Bu sorunun cevabını Son Kehanet'te bulacaksınız.

(Tanıtım Bülteninden)

Son Kehanet 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !Son Kehanet 1.Kitap TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Son Kehanet 1.Kitap, Murat Ukray

Yorum Gönder