11 Mayıs 2022

Tanrının Işıkları Murat Ukray Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 52,5 TL
Yazarı: Murat Ukray
Çevirmen: Murat Ukray

Tanrının Işıkları indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Murat Ukray olan ve E Kitap Yayıncılık yayınevinin yayınlamış olduğu, 592 sayfalık Tanrının Işıkları eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Tanrının Işıkları ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Tanrının Işıkları TIKLA PDF İNDİR !

Tanrının Işıkları Yazarı Kimdir ?

Tanrının Işıkları yazarı Murat Ukray 'dır. Murat Ukray yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Bilim Kurgu türündedir.

Tanrının Işıkları PDF indir oku

Tanrının Işıkları indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. E Kitap Yayıncılık yayınevi tarafından yayınlanan, 592 sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Tanrının Işıkları TIKLA PDF İNDİR !

Tanrının Işıkları TIKLA PDF İNDİR !

Dünya'nın en büyük ve en korkunç Sırrı'nı öğrenmeye hazır mısınız?

Arkeolog John Smith, 2036 yılında İtalya'nın antik Pompei kentinde çok ilginç, Antik Roma döneminden kalma, 2000 yıllık bir gümüş sikke bulur. Bu sikkede saklanan bir kehanet vardır ve artık insanlık, bu kehanetin gerçekleşmesiyle, ya Tanrı'yla yüzleşmek ya da Şeytan'a karşı savaşmak ve Kıyamet'i durdu

Kategori; Edebiyat
Tür; Bilim Kurgu
Etiketler; Edebiyat, Roman, Bilim Kurgu, Tanrının Işıkları, Murat Ukray

Yorum Gönder