8 Mayıs 2022

Sedir Ağacı ve Kuzgun Fulya Kılınçarslan Ücretsiz PDF E-Kitap indir oku


Fiyatı: 15,0 TL
Yazarı: Fulya Kılınçarslan
Çevirmen: Fulya Kılınçarslan

Sedir Ağacı ve Kuzgun indirmek veya okumak için sitemize hoşgeldiniz. Sizlere yazarı Fulya Kılınçarslan olan ve Paris yayınevinin yayınlamış olduğu, sayfalık Sedir Ağacı ve Kuzgun eseri hakkında PDF paylaşımı yaptık. Bu eser Edebiyat kategorisinde yer almaktadır. Sedir Ağacı ve Kuzgun ücretsiz PDF indirmek veya okumak için yukarıda veya aşağıdaki butonlara tıklayarak indirip okuyabilirsiniz.
Sedir Ağacı ve Kuzgun TIKLA PDF İNDİR !

Sedir Ağacı ve Kuzgun Yazarı Kimdir ?

Sedir Ağacı ve Kuzgun yazarı Fulya Kılınçarslan 'dır. Fulya Kılınçarslan yazdığı bu eserle ödül almamıştır. Bu eser Edebiyat kategorisinde olup, Türkiye Roman türündedir.

Sedir Ağacı ve Kuzgun PDF indir oku

Sedir Ağacı ve Kuzgun indirmek için yazımızdaki butonları kullanmanız yeterli. Paris yayınevi tarafından yayınlanan, sayfalık esere butonlardan ulaşın.
Sedir Ağacı ve Kuzgun TIKLA PDF İNDİR !

Sedir Ağacı ve Kuzgun TIKLA PDF İNDİR !

Yüz kırk dört kişi kayboldu bu şehirde. Görünürde hiçbir ortak noktası bulunmayan yüz kırk dört kişi, bir gecede ansızın yok oldu…

Hayal ve gerçek arasında duruyor Sedir Ağacı ve Kuzgun.

Bir yanda görünen gerçekler, öte yanda imkânsız kabul edilenler: Ölümsüzler kenti Farvardin, evrenin bütün sırlarını bildiği iddia edilen Khan'ın Kitabı, Ayzer Sokağı'nın ucunda yoktan var edilen duvar, kara bir delik gibi bütün sinyalleri yutan Lam Dağı,geçitler, zamanın akışkan harcını bir arada tutan aynalar… "Yıldızlar ruhumuzdur," derdi Firas… "Gün olur buradan gider dağın ardına geçersen başını göğe kaldır bir bak.Durduğun yerde geceleri yıldız göremiyorsan eğer cehennem kapılarından birini bulmuşsun demektir."

(Tanıtım Bülteninden)

Sedir Ağacı ve Kuzgun TIKLA PDF İNDİR !

16.06.2019

Çok başarılı!

Yazar, kapısını açtığı fantastik dünyaya bizi betimlemelere boğmadan sokabilmiş ve kitabı bir solukta okunabilir hale getirmiş. Kitabın içindeki yer ve zaman geçişlerini, dolambaçlı yolları takip edilmesi mümkün şekilde kafa karıştırmadan anlatabilmesi hayranlık uyandırıcı. Ki okuduğunuzda bunun aslında ne kadar zor olduğunu anlayacaksınız. Özellikle fantastik edebiyat severlere şiddetle tavsiye ederim!

Sedir Ağacı ve Kuzgun TIKLA PDF İNDİR !

Kategori; Edebiyat
Tür; Türkiye Roman
Etiketler; Edebiyat, Roman, Türkiye Roman, Sedir Ağacı ve Kuzgun, Fulya Kılınçarslan

Yorum Gönder